9 Септември, 2024 08:20 2 119 35

Домашно куче нападна и рани тежко мъж, докато се подготвя за състезание (ВИДЕО)

  • нападение-
  • куче-
  • струма

Жената, която го разхождала, дошла бързо и успяла да го издърпа

Домашно куче нападна и рани тежко мъж, докато се подготвя за състезание (ВИДЕО) - 1

Домашно куче нападна и рани сериозно мъж, който тренира за маратон. Тежкият инцидент е станал в района на река Струма, където има множество места за пикник и е предпочитано място от семейства с деца.

Докато мъжът тича, е нападнат от едро куче. Животното го ранява на множество места и по чудо не се стига до нещо по-страшно. Боди камерата на маратонеца успява да заснеме и нападението.

Потърпевшият Ивайло Атанасов разказа, че е пострадал в края на трасето за бягане. Докато тича, вижда жена, а малко след това кучето го нападнало.

„Не лаеше, ръмжеше агресивно и се приближаваше. След това ме захапа за дясното рамо. Събори ме и успя да ме захапе още веднъж, този път в главата”, каза Ивайло Атанасов.

Жената, която го разхождала, дошла бързо и успяла да го издърпа и да установи контрол върху кучето.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фондация 4лапи и сто бълхи

    46 4 Отговор
    Кучетата имат права, а маратонците - не.

    Коментиран от #29

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Aлфа Bълкът

    42 3 Отговор
    Ама радвайте им се на кучетата бе. Гледам тука пълно с кучкарки от екипа, като нямат мъже, имат кучета.

    Коментиран от #20

  • 4 Факти

    59 1 Отговор
    Докато не започнат да наказват собствениците на кучета след подобни инциденти нищо няма да се промени. Треснете й 100 бона обезщетение и се постарайте това да бъде отразено във всички медии. Направете го в 10 поредни случая и ще видите как за нула време ще се научат да държат кучетата си на каишка и да им слагат намордници. Търсенето на опасни породи също ще падне. Кога най-накрая ще станем правова държава?

    Коментиран от #7, #14, #16, #24

  • 5 нахалници се бутат при

    15 20 Отговор
    кучкарите . велосипеди и тротонетки , неуспели бегачи и ритнитопковци . заемат трасетата .
  • 6 Опорка

    44 0 Отговор
    Така е на територията, в която кучешкия живот е по-ценен от човешкия
  • 7 Ветринар

    18 2 Отговор

    До коментар #4 от "Факти":

    Кучето "обича" стопанина, защото го свързва с доставката на храна.
  • 8 няма наказания

    25 0 Отговор
    за тея кучкари
  • 9 Ломския

    35 1 Отговор
    Когато не си носиш оръжие така става.Такива кучета се разхождат с намордник задължително,ама няма значи не е домашно и гръмваш животното иначе не оцеляваш.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ти сериозно ли???

    18 2 Отговор

    До коментар #4 от "Факти":

    кажи честно наистина ли вярваш че това племе може да стане правова държава???
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Абсолютно

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Факти":

    Абсолютно си прав.
  • 17 стрел☢️к

    4 14 Отговор
    а що го провокира и си подава ръката все едно "ухапи ме" ?? за слава и пари ??

    Коментиран от #35

  • 18 Типичният българин

    16 0 Отговор
    Срещу кучета и сиганьори - Sabre red - гел, единственият спрей който върши работа и срещу друсани и пияни, до 120 кг мъже реват 24 часа след напръскване. Не излизам без такова, камо ли в пустошта.
  • 19 Кучкарите ликуват

    8 0 Отговор
    Накрая жертвата излезе виновно, че не иска да си губи времето с празноинституциите. Нормално за тези "журналисти".
  • 20 Евроатлантик

    15 0 Отговор

    До коментар #3 от "Aлфа Bълкът":

    Кво ги правят тия млади жени тези големи кучета?

    Коментиран от #34

  • 21 Опааа

    3 10 Отговор
    Нищо тревожно! Тоя провокира кучето с ръката! Ко се прави на ощипана мома???
  • 22 Кане Корсо ли е?

    13 0 Отговор
    Не мога да говидя. Не забраниха ли купиране на опашки и уши. Забранена порода в много държави. Без намордник, без повод? Дреме им на управляващите.
  • 23 2 кучета и баджак мадама грени

    0 6 Отговор
    са на снимката . сега видях . куетата пазят стопанката . надушват нагона и жадния пришълец . много непрятна случка заради раните . ако спре и говори нормално на кучето може да се размине . с каска ще е по защитен . ако са нападали малко преди това песа други , ами ходело е малко настървено . и хората са така . обикалят крякат и обсъждат . с черна тениска или с пенсия в джоба няма разлика . маратонците са за стадион .
  • 24 Радио Ереван

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Факти":

    На въпроса "Кога най-накрая ще станем правова държава", отговорът е - никога! Първо отново трябва да станем държава, каквато в момента не сме, а след това тази държава да стане правова, но понеже никой не иска това да се случи и по всякакъв начин се прави така, че да не се случи, отговорът е - никога! Жунгла, правото на по-силния да изяде по-слабия, даже не сме и бананова република, нищо повече или по-малко.
  • 25 НА ТОА НИИИИЩУ МУ НЯМА

    0 6 Отговор
    МАЛКО МУ ЗАЧЕРВЕН ВРАТА ШОТ БАЩА МУ РЕДОВНО ГО ШАМАРОСВА ДЕТ ГОНИ БУЛКИТЕ В КЪРА ДА ГИ ИЗНАСИЛВА.
  • 26 Терзиев,

    5 0 Отговор
    СОС, общински кметове, може ли да увеличавате местни данъци и такси на съборетини в десетки пъти, а нямате Наредби на държавно ниво и Законодателство като в цял свят, ЗАБРАНА на "опасни породи". Забрана на хранене на бездомни животни. София е окупирана от дефекации на гълъби, вкиснали пластмасови кутии и развалени храни за кучета и котки. Епидемия ще плъзне в България. Епидемия от мръсотия. Дефекации гълъби. Дефекации кучета. Дефекации котки, зарити в пясъчници и воня на амоняк. Децата бъркат пясъка където са дефекирали котки и кучета, после в очичките и устата. Една операция от тения е десетки холяди. Болести разнасяни от бълхи и кърлежи. Да не говорим за екземи и токсоплазмози. При бременни жени е страшно. Не е човешко, не е човешко.

    Коментиран от #27

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Възмутително

    5 0 Отговор
    Често кучета нападат и убиват хора. Затова трябва да бъдат избивани кучетата,или изнасяни в Азия.Ако бъдат изнесени в Китай ще може да внесем нови влакове и вагони.
  • 31 Яна

    4 0 Отговор
    ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ БЯХА ЗАПОЧНАЛИ ДА СЛАГАТ ОТРОВА В МЕСО И ГО ОСТАВЯТ НА УЛИЦАТА. Но така може някой клошар да го вземе и да се отрови. Затова трябва на кучето да дават месо за да не пострада някой невинен човек.Бюрократите не взимат мерки срещу кучетата и ги считат за свещени животни.Остава да заменят герба вместо лъв да сложат куче.
  • 32 Даниела

    6 0 Отговор
    ЗА ДА СЕ ВЗЕМАТ НЕОБХОДИМИТЕ МЕРКИ ЗА КУЧЕТАТА ТРЯБВА КУЧЕТА ДА НАПАДНАТ И УБИЯТ НЯКОЙ ДЕПУТАТ ИЛИ МИНИСТЪР.
  • 33 Нанков

    3 0 Отговор
    Докато престъпници управляват БДЖ ще започнат да използват конски вагони за превоз на хора.Защото трябва кучетата да бъдат изнесени в Китай и да внасяме скоростни влакове. Правителството трябва да мисли държавнически. Защото хората ще ги линчуват. Ако някой политици се срамуват че са хора, то нека си вържат каишка на врата и някой да ги разхожда.
  • 34 Обективно

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "Евроатлантик":

    Безопасен секс.
  • 35 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "стрел☢️к":

    Какво правим, когато някой реши, че ти го провокираш, а? Стига с това провокиране на кучета! С това си оправдавате всички животински нападения на "домашните си любимци". Това са животни! Те нямат преценка за добро и за лошо. Нямат оценка на ситуацията, като хората. Те, действат импулсивно, по инстинкт и въобще не се съобразяват с човешките порядки, закони и принципи. И колкото и да се оправдавате, животните ви няма да станат хора и да спрат да нападат импулсивно. Няма как да искате от хората, като се разхождат покрай домовете си и да отстъпват място на кучето ви, че сакън да не се почуствало то заплашено или провокирано. Осъзнайте се, къде се намирате! Населените места са за хората. За животните си има дива природа.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове