15 Септември, 2024 11:42 3 379 86

КАТ-София отказа да работи по сигнал от Ивайло Мирчев за опасен пътен джигит

  • ивайло мирчев-
  • кат-
  • пътна полиция-
  • джигит-
  • цигара

Резултатът - хиляди нарушители не получават наказание и безчинстват по пътищата

Снимам брутално нарушение на пътя с видеорегистратор и телефон, предавам видеото и снимките в КАТ. Очаквам КАТ да се задействат бързо, да установят нарушителя по рег. номер на автомобила му и да си получи глобата.

Нищо подобно. След като съм изпратил на КАТ видео и снимки на нарушението по електронен път (в Google drive), от КАТ отговарят: Елате на място с лична карта и записани на флашка видео и снимки. В противен случай работата по този сигнал се прекратява, въпреки че е предоставена цялата нужна информация по него.

Това разкри във "Фейсбук" депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев.

 

Още преди три парламента сме предложили с Божидар Божанов поправка в закона, която да не дава възможност на МВР да не си върши работата:

"чл. 40 (6) При невъзможност за съставяне на акта в присъствието на свидетели, когато са налице предварително подписани сведения от тяхна страна относно нарушението, актът може да се състави и в тяхно отсъствие, като това обстоятелство се отбелязва в акта. Сведенията по предходното изречение могат да бъдат изпращани от свидетелите и по електронен път, като не се изисква квалифициран електронен подпис.”

Предложението ни неколкократно е спирано в комисия от депутата на Пеевски - Халил Летифов.

Резултатът - хиляди нарушители не получават наказание и безчинстват по пътищата.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 63 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АХАХАХА

    35 51 Отговор
    Айде докладвай дж ендър, като баща си, доносника на ДС

    Коментиран от #11

  • 2 бен Ходжа

    89 5 Отговор
    КАТ е остатък от комунизма, който трябва да бъде закрит. След като всеки полицай може да спира и проверява на пътя, за какво е нужен КАТ? Регистрацията на коли може да се извършва от същите тези пунктове, които правят и техническите прегледи, а шофъорски книжки се издават и подменят във всяка паспортна служба към съответното РПУ.
  • 3 Семерджиев

    63 0 Отговор
    Родната милиция ни пази
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Булдог

    28 46 Отговор
    Тоя оправи държавата и сега захвана и ,,джигитите"

    Коментиран от #10, #14

  • 6 Даниел

    19 0 Отговор
    Нима кат решават кого да накажат и кого не?
    Нали и те самите си купуват камери ,за ДС заснемат нарушителите?
  • 7 Фен

    21 31 Отговор
    Виж, там, ходи да шушнеш на Пинокио какво иска Маджо, не се занимавай с неща, дето не са ти работа.
  • 8 Мнение

    35 2 Отговор
    Българското мвр е така! Като стане като европейското, тогава ще се променят нещата!
  • 9 Ирония

    35 5 Отговор
    Възможно е джигита, който е снимал да е синковец на някой ГЕРБерски депутат, ти са недосегаеми и над закона, как да го санкционират!!!
  • 10 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    20 0 Отговор

    До коментар #5 от "Булдог":

    "И най-дългият път започва с първите крачки‼️"

    Коментиран от #38

  • 11 Мдаа

    26 3 Отговор

    До коментар #1 от "АХАХАХА":

    Простотията почивен ден няма!
  • 12 Тези

    15 28 Отговор
    и в свободното си време ли се занимават с доноси.... Луда работа.
  • 13 зИленски

    14 28 Отговор
    ТОЗИ Е ПО ГОЛЯМ БОКЛУК И ОТ МЕН
  • 14 Ако разбираш нещо де

    44 4 Отговор

    До коментар #5 от "Булдог":

    Той не е длъжен да ти "оправи държавата"!
    Никой човек сам не може да "оправи държавата"! НИЕ всички заедно трябва да си "оправим държавата"! А не да чакаме наготово и да лаламе глупости!

    Коментиран от #48

  • 15 КАТ е

    28 3 Отговор
    същата корупционна схема като МВР


    Създадена само за наши хора...


    По руски образец.
  • 16 Братвурст

    33 4 Отговор
    Ако обикновения човек докладва джигит, кат длъжни ли са да предприемат действия, или реагират само на шефчета?
  • 17 доило

    21 22 Отговор
    Само го вижте на какво прилича тая карикатура, само го вижте!? Тоя "джентълмен" от село Крушари, дето е в педофили ПП и ДБ, тази гнида по 20 хиляди лева от данъците на всеки българин получаваше да пърди в парламента. Тази торба дето за бустанско плашило няма да вземат на работа, ходи по телевизиите да раздава акъл, и има прости софиянци, дето за тези некадърници и доказани негодници да гласуват, само защото са им казали че са "десни"!? Кое му е дясното на този палячо не е ясно освен че така са ги научили да лъжат, с модерни думички. Дето се вика, доста ни е вече от такива "джентълмени", дето чекмеджетата им са по го;еми от мозъка им. Слава на Господ Иисус Христос, идват избори и всеки може да гласува та да се отървем от такива гниди, мИрси.

    Коментиран от #21

  • 18 В Германия можеш просто да се обадиш!

    21 4 Отговор
    Незабавно се обадаш на полицията!
    Уверяваш се, че съобщаваш за опасно шофиране веднага щом ситуацията излезе извън контрол. Ако сте един от пътниците, правете това възможно най-скоро. Отново, ако станеш свидетел, уверямаш се, че паркираш на безопасно и след това докладваш за инцидента на мвр!
  • 19 КОРУПЦИЯТА В КАТ

    22 1 Отговор
    Е издигната в основна движеща сила!
    Безброй примери го доказват.
    Корупция и шуробаджанащина.
    Това което се случва по пътищата е следствие на всичко това.
  • 20 Да внесе закон за свободна прод. на оръж

    5 15 Отговор
    Недей да се прави Мирчев на сълза-сламения човек на Прокофиев.Аз пък подавам сигнал срещу Оня Министър Гвоздейков и другия Калин за извършени престъпления по служба и лобистки интереси.
    Опаа, да не би гвоздея да има нещо общо с ППДБ.
  • 21 Спешно!

    10 7 Отговор

    До коментар #17 от "доило":

    Търсят те от Кърлуково!

    Коментиран от #26

  • 22 шундурко

    5 13 Отговор
    сега жигита да го набузи и УДРИ докато му издъни дното
  • 23 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    10 0 Отговор
    Не знам защо пишете ????За да става гужва,истината е,че държавната власт има пълно инфо досие за всеки от нас и вас.тоест,те знаят ако аз съм направил нарушение преди аз да знам!Ако не съм направил нищо не им пречи да ми вменят такова ако са .....поизостанали с "Парата"...Държавата когато ПРОСИ ,Глобява.....Глобява съвестните защото несъвестните са при тях на държавна хранилка!Това,което ви пиша важи за вси сфери където има много пари,които могат да не се обложат.Провинението не се знае само от КАТ....То се знае дори от Нароилите се букмейкърски къщи.....когато вие се регистрирате в някоя от тях за да играете...вече сте навсякъде и в нап и в нои и мвр и при тях....къщите са много ,но те имат една майка.Когато се отказах от шахмата аз казах сакрални думи.остава ми да победя и баровците.Днес мога да ви кажа ,че не само ги победих ,но и те се отказаха да си го мерят с мен!Оказа се,че шашмите и пропорцията не ги пази достатъчно на някой игри където няма Ундешинден....Та вие играете в къщата х,но тя е или Майка или Дъщерна на една!Единственото чисто място уверявам ви е нашата книжарница и някой други обекти като нея!Затова за 28г 3месеца и 21дни работа,няма хора ,които да ни псуват!
  • 24 Брошура на Европейската Полиция

    12 0 Отговор
    "Безразсъдното шофиране причинява хиляди смъртни случаи всяка година. Помогнете за безопасността на пътищата, като докладвате за безразсъден шофьор, когато видите такъв. Спрете незабавно на безопасно място и незабавно се обадете на полицията, за да докладвате за колата. Ще трябва да дадете на полицията грубо описание на колата. Това е най-добрият вариант в животозастрашаваща ситуация. Въпреки това, ако можете да изчакате, докато се приберете у дома, можете също да съобщите за шофьора онлайн. Винаги се уверявайте, че не излагате живота си на опасност, когато докладвате за друг шофьор."
  • 25 Брошура на Европейската Полиция

    22 0 Отговор
    Българската Полиция реагира неадекватно и непрофесионално!
    Сигнали в цяла Европа се подават по Телефон или Онлайн!
    Ние сме един век назад. Живеем още в комунизма.
  • 26 деуйа

    4 7 Отговор

    До коментар #21 от "Спешно!":

    Изпий и моите хапчета и кажи че ме няма, така и така си там. Или ги дай на някои друг от "десните" в отделението, за да не се заносват лекарствата, мИрси.
  • 27 Нищо не работи

    13 1 Отговор
    Пропаднала държава. Назначените длъжностни лица по върховете и на структурите са удобни хора с определена поръчка. Държавата е овладяна и няма какво да се чудим, че няма промени. Поставените си изпълняват си
  • 28 КАТ - рекетьори

    13 4 Отговор
    Закривайте уличните рекетьори КАТ. Народа не ги иска.
  • 29 Брошура на Европейската Полиция

    10 2 Отговор
    "Преценете дали другото превозно средство представлява опасност за други хора. Трябва да съобщавате само за сериозни нарушения на пътя. Обаждайте се на полицията само ако смятате, че има сериозен риск от злополука. Някои от безразсъдните поведения, които трябва да бъдат докладвани, включват:
    Шофиране твърде бързо или бавно
    Постоянно криволичие между коли и тирове
    Отклоняване от ленти или движение между две ленти
    Пренебрегване на пътни знаци
    Агресивно шофиране
    Улични състезания."
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Брошура на Европейските Полиции

    13 1 Отговор
    "Обърнете внимание на външния вид на автомобила. Ако е възможно, отбележете марката и модела на автомобила. Това е полезно, когато описвате колата на полицията. Ако не можете да идентифицирате марката или модела, потърсете други отличителни характеристики като:2
    От коя държава/област идва регистрационният номер?
    Какъв цвят е колата?
    Колко врати има?
    Има ли специални стикери за броня?
    Стъклата затъмнени ли са?
    Колко човека има в колата?"
  • 32 Задължителни водеорегистратори!!!

    12 1 Отговор
    Само това може да сложи край на корупцията в КАТ!!!
  • 33 Добруджански гюбек

    8 5 Отговор
    свали 100 кила с диетата на Пелевски и се взе за големата раота
  • 34 Брошура на Европейските Полиции

    11 2 Отговор
    "Помолете вашия пътник да запише регистрационния номер. Пътникът може да го запише, да направи снимка на колата или да създаде бележка на телефона си. Не се опитвайте сами да копирате регистрационния номер, ако нямате пътник, тъй като може да застрашите себе си."
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Брошура на Европейските Полиции

    10 1 Отговор
    "Монтирайте камера (видеорегистратор) на таблото на колата си. Записите от камерата могат да бъдат предоставени на Полицията!!!!!!!!
    Можете да закупите камера за вашето табло онлайн или в магазин за електроника.
    Някои приложения превръщат телефона ви в камера на таблото. Все пак ще ви е необходим държач за вашия мобилен телефон. Те могат да бъдат закупени в магазини за електроника, магазини за телефони или онлайн."
  • 37 Свърши нещо полезно

    6 7 Отговор
    Продължавай Мирчев, да подаваш сигнали, политиката не е за теб.
  • 38 Булба67

    5 7 Отговор

    До коментар #10 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    При тоя (пътят) започна с Плуване!И после ,,мазни" турски кафета!
  • 39 Брошура на Европейските Полиции

    14 1 Отговор
    "Избягвайте да следвате колата. Следването на колата може да ви изложи на опасност. Най-добре е да запазите възможно най-много информация чрез нормален поглед и да я предадете на полицията. След това Полицията ще се заеме с инцидента!!!!!"

    Но НЕ и Българската Полиция!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 КАТ е като родата ни МВР

    13 1 Отговор
    Пълна трагедия и пародия угажда на престъпниците и глобява жигулата, трабантите .....а стиска очи пред новите джипки .....че може шефа му да го изгони от работа !!!!!! Да не забравяме пародията по задържане на БРЕНДО .....полицая се видя в чудо какво да прави и три пъти звъня на шефа си да го задържи ли или не ........за да не станело ГРЕШКА !!!!!!!!!!!
  • 42 Политически

    7 3 Отговор
    И журналистически натиск над КАТ. Така действат 2те власти …
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Брошура на Европейските Полиции

    8 1 Отговор
    "Спрете колата си, ако нямате спътник, който да се обади на полицията. Отбийте на безопасно място извън пътя или на паркинг. Уверете се, че това е безопасно място за паркиране на колата за няколко минути. Обаждайте се на полицията само когато колата е спряла."
  • 45 Делян Пеевски

    5 5 Отговор
    ДБ - Доносници и Боклуци
  • 46 Ключът към успеха!

    10 2 Отговор
    Моментално убива корупцията в КАТ!

    Видеорегистратора!
  • 47 8675

    5 10 Отговор
    Правилно са му отговорили от КАТ. И той мн добре знае какъв е реда в случая. Отиваш на място там, с ЛК и запис на твърд носител. Пуска се писмен сигнал, с вх. номер, и оттам нататък МВР си знае работата.
  • 48 Булдог

    4 4 Отговор

    До коментар #14 от "Ако разбираш нещо де":

    Че нали затова направиха ,,десанта на Росенец !Не е ,,длъжен" на държавата , но себе си е оправил!Че даже и ,,поотслабна !
  • 49 дрико

    8 10 Отговор
    Само помислете каква глупост са искали да гласуват тези педофили от ПП и ДБ? Всеки да ходи да плаща глоби по анонимен сигнал??? Помислете си само каква глупост, и как ще ходите да плащате заради някои дето си мисли че е "много съвестен" гражданин а в случая с тая торба от ПП и ДБ, див селянин? Само си помислете каква глупост!? Слава на Господ Иисус Христос, че тая глупост не е приета, мИрси.

    Коментиран от #52, #68

  • 50 Брошура на Европейските Полиции

    7 1 Отговор
    Обадете се на номер за спешни случаи 112, ако животът на други хора е в опаснодт. Опишете колата на полицията и им кажете къде отива. Дайте им възможно най-много информация за колата.
    Например, можете да кажете: „Искам да докладвам за безразсъден шофьор. Има черен джип с номер ... от София, по магистрала към Варна.. Колата продължава да се отклонява от платното и смятам, че има опасност."

    Коментиран от #55

  • 51 Кюмюра от Драгалевци

    4 6 Отговор
    Абе кат гледам Ивайло Мирчев доста умно гледа,аха,аха и да проговори.
  • 52 Аман от тъпаци!

    9 2 Отговор

    До коментар #49 от "дрико":

    Много е лошо да си простоват. Полицията трябва да проверява сигнала!

    Коментиран от #58

  • 53 МВР и КАТ са

    11 0 Отговор
    Най-прогнилите институции след Прокуратурата и Съда!

    Корупцията е първопричината за всичко в държавата, а случващото се е следствие...
  • 54 Брошура на Европейските Полиции

    7 0 Отговор
    "Не се обаждайте на номера за спешни случаи 112, освен ако ситуацията не е опасна! Опишете цвета и марката на колата и улицата, на която се намирате. Това ще помогне на полицията да издири този шофьор.
    Вижте дали държавата, в която се намирате, има специални номера за безразсъдно шофиране. Ако това не е така, обадете се на 112 - Единният европейски номер за спешни повиквания!!!
  • 55 БАРО

    5 0 Отговор

    До коментар #50 от "Брошура на Европейските Полиции":

    Баце моят джип е с номер 99999,и тези опереторките на този 112 телефон първо на мен ми докладват,щото са на хранилка при мен,иначе обратно на магистралата .Кое е не разбра?Знаеш ли какъв голям спонсор съм на пътна полиция?
  • 56 Брошура на Европейските Полиции

    4 0 Отговор
    "Можете да кажете: „Искам да докладвам камион номер 555. Този караше твърде близо до мен и шофьорът ме обиди с жест, докато изпреварваше."
    По същия начин, ако шофьорът е бил в камион или превозно средство на компания, можете да докладвате на компанията за лошото поведение при шофиране. Трябва да направите това само ако водачът е бил в ясно маркирано служебно превозно средство."
  • 57 Брошура на Европейските Полиции

    5 0 Отговор
    "Можете да съобщите за опасното шофиране и от вкъщи! Подайте съобщение в Национална база данни (Има ли България такава???) След като успеете да запишете регистрационния номер на автомобила, можете да изпратите данните в национална база данни, като например в www..... Можете също да използвате приложение като Лоши Водачи на МПС (Има ли България такова???)

    Изостанали сме във всяко едно отношение, затова не можем да си оправим държавата!!!
  • 58 хуууъ

    2 6 Отговор

    До коментар #52 от "Аман от тъпаци!":

    Ти не блестиш с ум, бързам да ти кажа. Ако вземат да се занимават от полицията с всеки дето си мисли че е много голям Шерлок Холмс, те трябва да се занимават само с това. Това е едно. А ако ти се наложи ти да ходиш да плащаш заради някои с мозък колкото теб, тогава ще разбереш колко си "умен" това две. И ако трябва всички шофьори да ходят да обясняват след такъв гупав закон, дето Слава Богу не са приели, че нямат сестра е нещо трето дето дори не си си и помислял. Толкова ти е мозъка, мИрси.
  • 59 Брошура на Европейските Полиции

    6 0 Отговор
    "Проверете интернет дтраницата на вашия град или уебсайт на полицията. Много местни полицейски управления и отдели за градски транспорт имат онлайн формуляри (в ЕВРОПА!), които можете да използвате, за да докладвате за безразсъдни шофьори. Ако е така, попълнете този онлайн формуляр.
    За да разберете дали те са налични във вашия район, можете да потърсите онлайн вашия град или окръг заедно с думите „докладвайте за безразсъден шофьор“. Например, можете да въведете думите „Доклад за безразсъден шофьор от София“ или „Доклад за безразсъден шофьор от област Варна“.
    Може да се наложи да изпратите имейл. Можете да напишете в този имейл: „Видях червен Mustang да се движи с висока скорост по магистралата София-Варта тази сутрин. Той криволичеше в трафика и почти се сблъска с камион. Приложил съм снимка на регистрационния номер. Благодаря."
  • 60 Мнение

    6 2 Отговор
    Затова Германия е подридена страна и има ред и дисциплина, закото гражданите своевременно съобщават за нарушения! А у нас всичко се прикрива!
  • 61 Цялата държава!!!

    7 1 Отговор
    Е напълно прогнила от корупция!

    Всички институции!!!

    Държава НЯМА.
  • 62 Брошура на Европейските Полиции

    6 1 Отговор
    "Някои области имат онлайн формуляри за това. Други трябва да напишете сами имейл. В повечето случаи можете да предоставите тази информация АНОНИМНО!!!!!"
  • 63 Брошура на Европейските Полиции

    6 1 Отговор
    В ЕВРОПА можене да докладвате и за Правителствен автомобил, ако нарушава правилата за движение без включени сигнализации!
    Изпратете имейл до администрацията, за да докладвате за правителствен автомобил. Включете възможно най-много информация за автомобила във вашия имейл. Включете марка, модел, цвят и описание. Прикачете СНИМКИ или ВИДЕОКЛИПОВЕ, които сте направили като доказателство за безразсъдно шофиране. Това ще помогне на правителството или администрацията да разследват шофьора!!!!!!
    В Германия превозните средства, собственост на Правителства (държавни или федерални) и власти, имат специални регистрационни номера. Те се различават в зависимост от федералната държава и власт. Проверете, преди да ги докладвате.
    В Съединените щати всяко превозно средство с регистрационен номер, започващ с G, принадлежи на Правителството. Можете да изпратите имейл на .... , за да докладвате за безразсъдния шофьор.
    В Австралия се свържете със съответната държавна администрация. Ако проблемът е ПОЛИЦЕЙСКИ автомобил, кжйто нарушава пътните правила, трябва да се свържете директно с полицейското управление, за да се оплачете!!!"
  • 64 Брошура на Европейските Полиции

    3 2 Отговор
    "Не забравяйте, че някои безразсъдни шофьори може в момента изпитват спешна медицинска помощ и да бързат към болница, за да спасят нечий живот. Направете път на безразсъдния шофьор и не се опитвайте да го спрете."
  • 65 Брошура на Европейските Полиции

    3 0 Отговор
    "Предупреждения
    Никога не се опитвайте да снимате или да записвате нещо, докато шофирате. По-добре е да оставите безразсъдния шофьор да се измъкне, отколкото да рискувате живота си.
    Използването на телефона по време на шофиране може да изложи живота ви на опасност. Не викайте сами полицията, докато не спрете на безопасно място."
  • 66 Хахо

    7 6 Отговор
    Това нарича професионален безделник. Снима си с камера и праща видео на КАТаджиите човекът. Ама нали беше политик бе? Или вече не си?

    Коментиран от #67

  • 67 Чест и почитания на Мирчев!

    8 5 Отговор

    До коментар #66 от "Хахо":

    Безделникът си ти! По цял ден пишеш простотии тук, нямаш ли работа?! Не проектирай собстените си неудачи върху хора, които се борят за една справедлива България!
  • 68 DW смърди

    6 2 Отговор

    До коментар #49 от "дрико":

    Анонимен сигнал, който доказва неправилно поведение с видео е проблем?
    Щом има опасни действия няма значение кой подава сигнала.
    Дали е анонимен или не, станалото е доказан факт!

    Това като Бойко, когато го записаха как разпорежда на Ваньо да не проверяват Мишо бирата, ама записът бил нелегално направен.

    Виновен ли си и има ли доказателства трябва да има действия за наказание.
    Само така ще започнем да си чистим кочината.

    Коментиран от #83

  • 69 Питам

    5 0 Отговор
    Кат обичат само да стоят в колите с радарите,и вече е модерно да тестват с фалшивите тестове шофьори,като покаже положителен резултат го отчитат в бюлетините без да изчакат резултата от кръвната проба!

    Коментиран от #82

  • 70 КАТ и МВР

    4 0 Отговор
    е скатана служба за нашите хора само!
  • 71 ежко

    2 4 Отговор
    Е, ама Ивайло не е отишъл на място с личната си карта и снимките на флашка,нали?Важното е да се словоблутства и обвинява,не да се свърши конкретна работа!Мирчев да пише и да се вайка едва когаро всички възмжности са изчерпани.Всички!До една!
  • 72 ДПС

    1 3 Отговор
    От синче на партиен секретар ,научено още от детската градина да доклада ,какво може да се очаква. Но виж сега не му обърнали внимание на татковото синче и рев,рев. Както казваше баба от соца и деца.

    Коментиран от #81

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Р Г В

    0 3 Отговор
    Г-н Мирчев вчера по една от кабеларките се правехте на експерт и давахте компетентно мнение за евентуалните причини за катастрофата на военния самолет Ел-39,вие депутата с нис...то ч..ло
    и / НИП / родом от с. Крушари с баща партиен секретар сега се правите на пътен полицай. Знайте че да се напише АУАН трябва да се разпише като свидетел. От добруджанския край сте уникални шофьори. Тръгнете по пътя Добрич-Варна,
    Добрич-Балчик, Добрич-Силистра и ще повишите събираемостта в бюджета десетократно. При соца в източна България имаше поговорка " В Добруджа златно жито зрее про ...т на.....д живе. С коментарите си го доказвате. Нищо лично.
  • 75 Японеца

    2 0 Отговор
    Закрийте тези некадърници кат! Само крадат и тежат на бюджета!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Отряд1

    1 3 Отговор
    Подвеждаща иформация. КАТ не отказват да се задействат а канят лицето твърдящо, че има закононарушение да се подпише под твърдението си. Това се обуславя от обстоятелството, че предоставените видеоматериали сами по себе си не представляват страна установяваща дадено нарушение. Лицето, което ги записва има задачата посредством подписа си да стане свидетел, и въз основа на неговите показание КАТ може да предприеме определени мерки.

    Представяте ли си КАТ да глобяват хора при всеки изпратен сигнал на пощата им. Допускате ли какво означава това изобщо, или не ви достига умът да наредите бъдещите събития?

    Всеки който е видял нарушение на пътя може да отиде и да се подпише под бланката, че е бил свидетел. Ако подпис няма КАТ не може да налагат глоби просто така, защото това би било грубо посегателство върху правовия ред и основа за безконтролно преследване на хора.

    Всички знаем на какво ниво за програмите за обработка на цифрово съдържание, нали?

    Коментиран от #80

  • 80 Альооо, Тандафилке

    3 0 Отговор

    До коментар #79 от "Отряд1":

    В цяла Европа можеш да пододеш АНОНИМЕН сигнал за "опасен пътен джигит" по ТЕЛЕФОН или по ИНТЕРНЕТ в сайт на Пътна Полиция!!!!

    Коментиран от #86

  • 81 Мнение

    2 0 Отговор

    До коментар #72 от "ДПС":

    Престъпленията и опасните действия на хора, които могат да навредят другиму се докладват в цял свят! Недокладването на престъпление те прави съучастник! Да нарушаваш Законите и Правилниците на страната е престъпление и се наказва!
  • 82 Възмутен

    2 0 Отговор

    До коментар #69 от "Питам":

    Заплатите на Полицията ги плащаме НИЕ гражданите от нашите данъци, за да ни пазят и за да въдворяват ред, а не за да си правят оглушки и да получават заплати!
  • 83 Право на мнение!

    3 0 Отговор

    До коментар #68 от "DW смърди":

    Всеки запис в Германия, който доказва престъпление, може да послужи в Съда и е валидно доказателснво, само в България не е, за да се пршкриват престъпленията.
  • 84 Дагот

    0 0 Отговор
    ура на Мл. Пи. П. Сиракова от отдел "Пътна полюция" - Сф, вустентсата - таа, дето вместо да си свърши работата, пише призовки...
  • 85 Баце

    0 0 Отговор
    Добре, е че показвате момчето от време на време, много е забавен, но не му давайте реална власт и всичко ще е ОК.
  • 86 Отряд1

    0 0 Отговор

    До коментар #80 от "Альооо, Тандафилке":

    Хайде, да не можеш да подадеш точно АНОНИМЕН сигнал... освен ако не кажеш, че има изгубено куфарче на летището.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове