15 Септември, 2024 13:42 2 191 74

Тошко Йорданов: ПП-ДБ се опитват да се самоизперат от Пеевски

  • тошко йорданов-
  • итн-
  • герб-
  • пп-дб-
  • пеевски-
  • корупция

Джентълменските споразумения да си ги вземат и да ги занесат навътре в гардероба, смята той

Тошко Йорданов: ПП-ДБ се опитват да се самоизперат от Пеевски - 1
Снимка: БГНЕС

"Джентълменските им споразумения ги видяхме. Лъжливите джентълмени от ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ се наиграха едни с други и всъщност унищожиха Конституцията, вкараха страната в хаос и увеличиха държавния дълг, мисля към 40 млрд. Тези джентълменски споразумения да си ги вземат и да си ги занесат някъде по-навътре в гардероба".

Това призова пред БНР председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

Според него икономиката не върви добре именно заради джентълменското им споразумение.

"Експертите на ГЕРБ във финансовата сфера са дясно мислещи. Знам какво говориха, знам как гласуваха на първо четене на бюджета. Някой им звънна по телефона и ги накара да гласуват обратно. Джентълменското им споразумение доведе до това, че в зала се гласува един левичарски бюджет на Асен Василев, който увеличи държавния дълг. Инфлацията е 33% за 3 години заради неговите бюджети. Реалното увеличение на цените на продуктите и услугите, които ползват хората, е сигурно към 40-45%", предупреди политикът.

По думите му част от антикорупционните закони са вкарани в Плана за възстановяване и устойчивост "напълно престъпно" спрямо българската икономика.

"Вкарваш политически закони в план, който гарантира пари на държавата за икономическо възстановяване. /.../ В този план трябваше да има предложения как тези пари да влязат за развитие на производство и за отваряне на работни места, за възстановяване на икономиката, а не за антикорупционни закони. Вкарвайки антикорупционните закони вътре - Асен и Кирил го направиха, защото смятаха, че ще управляват дълго време и по този начин ще вкарат свои хора, защото Кирил в прав текст си казваше "На мен ми трябва КОНПИ като бухалка". Сега се връща като бумеранг. Кирил Петков страдаше, че останалите репресивни органи са в ръцете на ГЕРБ и ДПС, и каза "На мен ми трябва такъв"", уточни Тошко Йорданов..

Той смята, че ако в плана имаше само икономически мерки, щяхме да можем да вземем парите.

Освен това той попита: "Тези закони колко време бяха в сглобката и не ги пробваха? Къде бяха ПП-ДБ - 9 месеца управляваха?".

"От наша гледна точка няма проблем. Тези неща ще бъдат приети само на хартия и те няма да задействат сега или до изборите", коментира председателят на ПГ на ИТН. Според него няма проблем да се приемат правилата, но е важно кои ще са хората.

"Това със сигурност няма да стане в този парламент. Дали тези правила ще бъдат приети сега или след това, ефектът ще бъде същият", смята той.

ПП-ДБ управляваха с ГЕРБ и ДПС, те затлачиха тези закони, те не приеха правилата, подчерта още той. Според него част от предлаганите от ПП-ДБ закони са "отвратителни" и ще трябва да бъдат преправяни. "Не виждам, ако влязат в зала, как ще минат за 1 седмица, а те имат нужда от сериозен ремонт", отбеляза Йорданов. Според него лицемерието им е също "отвратително".

По думите му ПП-ДБ се опитват да се самоизперат от Пеевски.

В предаването "Неделя 150" Тошко Йорданов призова акад. Николай Денков да каже кога, в какъв формат и има ли свидетели, които да потвърдят, че ИТН е предлагал в третия мандат начело на предлагания експертен кабинет да стои човек от ИТН и да му каже името. Разговори за премиер и министри изобщо не сме водили, категоричен бе той и заяви, че това е "долна лъжа". Председателят на ПГ на ИТН напомни, че тяхното желание е било бъдещият премиер да е приемлив от всички.

Според него партийните премиери не са полезни в тази ситуация, защото няма партия с такова мнозинство, че да може да управлява сама.

Тошко Йорданов коментира и разлома в ДПС. "Нито г-жа Нейкова (бел. ред. председателят на ЦИК Камелия Нейкова) ми е звъняла да ме пита какво да прави, нито някой от нас ѝ е звънял да ѝ казва какво да прави", категоричен бе той.

"Избираме професионалист - г-жа Нейкова, и тя си носи отговорността за решенията", посочи Тошко Йорданов.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    56 15 Отговор
    ИТН са златния пръст на мафията и мутрите у нас

    Коментиран от #39, #49

  • 2 Потресен

    49 10 Отговор
    Опростачващата шайка на Славчо,дето помля поколения българи. ИТН бяха задействани от руснаците по традиция в българския политически живот. ИТН типични търговци в политическо инжинерство
  • 3 0001

    48 6 Отговор
    Са бегате далеко с тия вашите шнорхели, истерии, каримански, македонски космонавти и .....
  • 4 Злобата

    46 6 Отговор
    и гнусните интриги , както и яловите му опити за манипулации са изключително гнусни , както и самата му същност ! Да изчезва заедно с цялата група от подобни!
  • 5 Истината казва

    12 28 Отговор
    Всички Го знем
  • 6 Депутат

    30 0 Отговор
    Обикновените хорица нямат идея какъв купон е да си депутат!

    Коментиран от #18

  • 7 Българка

    42 9 Отговор
    Слезлият от клона Африкански приглася на бандата ГЕРБ, че не трябва да се бърза с антикорупционното законодателство. И не е вярно, че за 9 месеца от ПП-ДБ не са искали да се приемат тези закони. Просто както всяко тяхно предложение, реформа са били саботирани и прекроявани. И е цинично говорителя на ИТН да твърди, че е нямало нужда правосъдни, антикорупционни реформи да бъдат залагани пред ЕС и то в най-корумпираната държава. Да разбирам ли, че освен ГЕРБ-ДПС и ИТН са против битката с корупцията по високите етажи на властта
  • 8 Пешо

    43 8 Отговор
    Това джудже да не мисли че ИТН ще прескочи 4 % на изборите .
  • 9 Прах за пране

    15 5 Отговор
    с ръждясали магнитни стърготини не може да пере без накисване или надрискване ли беше? Абе нещо такова.
  • 10 Клекнал на тъча

    34 6 Отговор
    Тази гнила муцуна докога ще плюе в една посока.
  • 11 Как

    31 8 Отговор
    Ако не беше рамото от ДПС тези смешници нямаше да видят парламент !
  • 12 Хахаха

    27 8 Отговор
    Тошко-простото пак пръска слюнки към ПП-ДБ. Този е обсебен от ПП-ДБ. С тях ляга, с тях става. Фиксирал се е върху тях и само слюе.

    Коментиран от #29

  • 13 Жалка история!

    27 5 Отговор
    Слугата на Слави Чалгаря пак го активираха да храчи по ПП-ДБ.
  • 14 Вальо шпионина

    6 4 Отговор
    Ако Жената не Ви е изПръскала или не е Намокрила чаршафа,ОРгазъм Няма.
  • 15 Делян Пеевски

    12 5 Отговор
    Борисов пък изпра Станишев и Другарите
  • 16 Чул нещо,

    16 5 Отговор
    Но не го разбрал, за дясно и ляво! Дясна политика значи богат народ, а лява - беден народ, на социални помощи , мизерия, гладуване, студ!
  • 17 Тошко Жабата

    23 7 Отговор
    Тошко жабата да не знае много, щото точно ИТН гласуваха винаги дружно с Пеевски! Иначе плямпа много с огромната си жабешка уста.
  • 18 Фффф

    13 4 Отговор

    До коментар #6 от "Депутат":

    Купона ще им приседне, ако имаме право да отзоваваме депутати с подписка примерно петдесет хиляди и вън

    Коментиран от #23

  • 19 ИТН саботьори и интриганти!

    20 7 Отговор
    Трифонов и сценаристите му чалгари системно работят за пълномащабното завръщане на ГЕРБ и ДПС във властта, компрометирайки опитите за промяна на ПП-ДБ!
  • 20 ИТН = Има Такива Негодници

    17 7 Отговор
    Има такъв народ“ (ИТН) няма да се промуши в следващия парламент, просто ще изпадне от политическата сцена.
  • 21 Фактите не лъжат!

    20 7 Отговор
    Слави Трифонов ш ИТН провалиха всички възможности за Правителства на България и хвърлиха държавата в поредица от нови извънредни парламентарни избори. Това бе безпрецедентно и предизвика политически хаос с непредвидими последици. От ИТН се оправдават, като хвърлят своята вина на ПП-ДБ!!!!!!
  • 22 Помним, помним!!!

    17 6 Отговор
    Кирил Петков и Асен Василев решиха да създадат своя политическа сила през септември 2021 г.- „Продължаваме промяната“, която спечели изборите за 47-я парламент. Образува се сложна четворна коалиция, в която ИТН се включи, но вече като второстепенен субект. В нея участваха силите на „промяната“ с компромисната добавка на БСП. ГЕРБ и ДПС бяха изолирани от управлението, което бе най-важната цел. След по-малко от шест месеца обаче Слави Трифонов обяви, че слага край „на тази коалиция и на тази агония“ със спорни аргументи за Македония и т.п. Страната в този момент бе в сложна ситуация с току-що избухнала война в Украйна, спрян газ от Русия, енергийна криза и инфлация в целия свят. А обективно погледнато, вече и от дистанцията на времето, правителството на Кирил Петков се справяше прилично. Трифонов, обаче, заедно с ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ реши да свали себе си и партньорите си от власт.
  • 23 Горбачовче

    2 3 Отговор

    До коментар #18 от "Фффф":

    ако ако
  • 24 дядо Поп

    14 4 Отговор
    а вие кога ще се самоизперете?
  • 25 Е, вас няма кой да изпере

    16 4 Отговор
    Продуктът на Мултаците и ДС е лекьосан отвсякъде. ИТН са най-гадното нещо,което ни се е случвало. Жалко, че има объркани хора да гласуват за тях.
  • 26 ИТН са интриганти и лицемери!!!

    16 4 Отговор
    Слави Трифонов и чалгарската партийка ИТН се радикализираха и започнаха да използват всякакви средства, за да дискредитират управлението на ПП-ДБ. ИТН се състезава с „Възраждане“ да обстрелва ПП-ДБ, като за целта, изглежда, има и стройна организация за създаване на компромати. В групи на „Има такъв народ“ в социалните мрежи по всяка актуална тема бързо се разпространяват клипове, мемета и т.п., осмиващи „Промяната“.
  • 27 българка

    14 4 Отговор
    Щом постоянно гледаме начело на новините това интелектуално недоразумение, значи много сме го закъсали. И тези наши сънародници, които си мислят че политиката е майтап, да си гледат шоуто и да не го вкарват в Парламента.
  • 28 Анализатор

    14 3 Отговор
    Бойко Борисов и Делян Пеевски използваха всяка възможна ситуация да се отъркат в „Продължаваме промяната – Демократична България“, за да ги дискредитират с крайната цел да ги унищожат. След което излизат хората на Слави Чалгаря от ИТН и се присмиват на ПП-ДБ как са влезли в коалиция с ГЕРБ и ДПС. Макар че точно ИТН системно – първоначално скрито, а вече и съвсем явно, - работи за реабилитирането и пълномащабното завръщане на партиите на Борисов и Пеевски в изпълнителната и останалите власти, за да постави окончателно край на опитите за някаква Промяна в България.
  • 29 А иначе

    15 3 Отговор

    До коментар #12 от "Хахаха":

    ГЕРБ щяха да "чегъртат"....

    Коментиран от #37

  • 30 Истината!!!

    11 3 Отговор
    Шоуменът Трифонов и неговите слуги от ИТН в парламента и зад кадър просто се оказаха радикалното крило на статуквото срещу промяната в българската политика. И най-потресаващи са гьонсуратлъкът и цинизмът, с които изпълняват задачата.
  • 31 НТП - Няма Такава Партия

    12 4 Отговор
    ИТН е резила и дъното на така нареченат БеГе политика!
  • 32 Ами ти,Тошко,

    12 3 Отговор
    нали знаеш колко си смешен и жалък
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 хихи

    6 3 Отговор
    А аз се опасявам, че в следващия парламент Вие ще ги перете..... с някакъв препарат "правителство нацционалното спасение" или подобна нищо незначеща глупост...
    П
  • 35 ИТН са измамници!

    13 4 Отговор
    Я обяснете вие от лъживата партия без морал и ценностна система, на драгия избирател, какво направихте с парите за субсидии????? Взехте ли ги?? Защо?? Нали по левче ли беше, бе брат... нали беше справедливо така? Ами Конституцията? Нали щяхте да я променяте?? Гледам, ВождЪТ ви Славуцо Чалгаря и неговия слуга Тошко-тъпото питат що трябвали промени, пък какви промени.. Ти да видиш.. Пасмина, тъй да се каже..
  • 36 ТаУмВзе

    8 2 Отговор
    Тошляка на учиндолския чалгар се изрезва за Канадчето! Сметай за Пародия у Цирка иде реч де.
  • 37 хихи

    11 2 Отговор

    До коментар #29 от "А иначе":

    ГЕРБ им предложи Мажоритарен избор. Те се дръпнаха "Не искаме подкрепа от ГЕРБ" сякаш има значение кой те подкрепя...!!! Говореха за 1лв Партийна субсидия, сега приемат цялата сума и забравиха 1лв.
  • 38 ИТН са предатели без морал!

    13 3 Отговор
    ИТН нямат идеология. Впрочем имат -пари,пари,пари. За тях те са готови ВСИЧКи и ВСИЧКО да продадат. Знаейки отлично това ДПС ги вкараха в парламента с гласовете от Кърджали.

    Коментиран от #42

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 ИТН опростачават младото поколение!

    12 3 Отговор
    Няма по-продажна сган от ИТН. Дадат ли им власт ще задминат всички по наглост. И както е казано: "не слушайте какво говорят, а гледайте какво правят."
    Трифонов е един от главните виновници за опростачването на младежта.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 хихи

    6 4 Отговор

    До коментар #38 от "ИТН са предатели без морал!":

    Никоя партия няма идеология...
    Нямат и финансова и икономическа програма...
    Няма дебати между експерти да видим кой какво предлага и какъв ефект да очакваме...
    Няма визия за здраеопазване, правоохрана, правораздаване, образования, политика по регионите
  • 43 Корупция и измами!!!

    13 2 Отговор
    Странно как по някакъв вачин върнаха ИТН в парламента чрез манипулация на машините или подправяне на резултата. Два часа преди последните избори да завършат имаха 2.5 %. В 21:00 ч. станаха 4 % ?!
    Може би това, че ИТН имат 3-ма представители в Централната Избирателна Комисия изигра ржля, а също председателката на ЦИК е от квотата на ИТН!!!
    Продължаваме Промяната НЯМАТ представител в ЦИК, а също и Възраждане!!! Затова им КРАДАТ гласове! Затова на ПП-ДБ им се "изпариха" на последните избори 300 000 гласа, а ИТН изведнъж се оказаха отново в парламента!!

    Коментиран от #46

  • 44 Мнение

    12 2 Отговор
    ИТН правят АЛА-БАЛА в ЦИК!!!
  • 45 Тодор

    13 3 Отговор
    Защо не вървят нещата в Бг. Отговорът е ясен докато има тошковци. Просто не става и поръчките ги изпълнява лошо.
  • 46 Град Козлодуй

    2 0 Отговор

    До коментар #43 от "Корупция и измами!!!":

    с корупция
  • 47 ЕДГАР КЕЙСИ

    1 9 Отговор
    ТОЧНО ОБРАТНОТО ................... ПЕЕВСКИ И БОЙКО ТРЯБВА ДА СЕ "ИЗЧИСТЯТ" ОТ .................. ИДИОТИТЕ НА ПОДМЯНАТА .................. ФАКТ !
  • 48 Тоя Джендър,

    8 4 Отговор
    Политик станал?
  • 49 ЕДГАР КЕЙСИ

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "Град Козлодуй":

    ИТН СА ПРОЕКТ НА .............. КРЪСТНИКА НА МАФИЯТА МИСЪР КЕШ И ............... БАДЖАНАК НА СЛАВУЦА КУЦА ................... ФАКТ !
  • 50 Тошку

    11 3 Отговор
    Уникален простак говорейки глупости си мисли че може да манипулира някой избирател.Тошко ти нямаш харизмата на Борисов Копейкин или подполковника и не можеш никого за нищо да убедиш каквито и небивалици да говориш.Избирателите които гласуват за вас го правят защото обичат чалгата а не заради отровната ти уста
  • 51 ПСР

    9 3 Отговор
    Къде е Тошко?!Че техните го търсят,да го бият.
  • 52 Питам само?!

    9 3 Отговор
    Тошака на какви кристали е.
  • 53 Реалист

    8 3 Отговор
    Тошко-тъпото е неадекватен! Промените в Конституцията и гласуването на десетки закони беше нужно на България, за да вземе милиарди по Плана за възстановяване и устойчивост, защото България се нуждае от тази финансова инжекция. Това е уникален шанс да излезем по-силни от две годишната пандемия, да преобразим нашата икономика, да създадем възможности и работни места, да направим България по-екологосъобразна, по-цифровизирана и по-устойчива.
    Този неадекватния Тошко тръгнал да си прави предизборната кампания с простащита и лъжи, наглост и интриги!
  • 54 чичака

    3 6 Отговор
    ППЗБрастите пратили дженДЪРско писмо.....
  • 55 Мислител

    8 3 Отговор
    ДПС сега ще търси всеки глас. Пиши ще търси всеки глас. Да видим резултата на ИТН ако няма преливане на гласове към тях. Съсипаха всичко, до което се докоснаха. Това е
  • 56 Избирател

    8 3 Отговор
    Тошенце Спокоен съм че след месец и половина няма да ви има в парламента да говорите простотии и неверни работи по ППиДБ и да плюскате ефтини кюфтета . Злобни и некомпетентни хора като вас нямат място в Парламента
  • 57 Тодор

    7 5 Отговор
    Защо не вървят нещата в Бг. Отговорът е ясен докато има тошковци. Просто не става и поръчките ги изпълнява лошо.
  • 58 Едно жендарче с много сим карти от Козяк

    6 6 Отговор
    е окакало форума - още сън не го хваща, че ИТН ги махна от копанята, хахахах
  • 59 Електра

    6 4 Отговор
    Ако тоя помияр ни пример за морала, то порно звездата Чичолина може спокойно да е детска учителка...

    Коментиран от #61

  • 60 АЗ БЕЗПАРТИЙНИЯТ ДЕМОКРАТ

    6 4 Отговор
    Тошко! Вината на ИТН - се състои във вашето неистово желание за Президентска Република ! Първо не сме дорасли , защото ни липсва съзнание , отговорност , честност, вярност , патриотизъм! Партии създадени от горе на долу не са партии ,които могат да управляват! В България липсва университет , който да създава политически лидери , а не политически калинки на мама , татко ,батко ,баба и дядо и т.н. Липсва отговорност от институциите отговарящи за това че трябва да ОТГОВАРЯТ! Трябва да се премахне колективната безотговорност във всички държавни учреждения , институции ,парламент ,президентство и т.н.! Това е пътя който трябва да извървим ! Ако не го направим , България ще изчезне ! Но ако вие политиците продължите да мишкувате , ще усетите отмъщението на българина , ще има ново Белене и Скравена !
  • 61 Верно 90÷ от "коментарите" са еднакво тА

    4 4 Отговор

    До коментар #59 от "Електра":

    Но факти винаги изключват моралния филтър под статиите за ИТН и пускат жендарските псувни на воля...
  • 62 Прането е Важно!

    2 1 Отговор
    Прането е Важно! Но По - Важтото е Беззаконито Обхванало Тази Държава!
  • 63 Браво Тоше

    1 3 Отговор
    Право куме в очи! Няма по вредни от шарлатаните и иамзмниците в тази държава ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС! Всичко около тях е само схеми, лъжи и кражби!

    Коментиран от #64

  • 64 ЕДГАР КЕЙСИ

    2 4 Отговор

    До коментар #63 от "Браво Тоше":

    ТОШКО АФРИКАНСКИ , КАЖИ НА ....,........ ТРИМАТА БАДЖАНАЦИ , СЛАВУЦА КУЦА , СВИЛЕНСКИ И МИСТЪР КЕШ .................. НИКОГА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СТАНЕ (П)РЕZИДЕНТСКА ДИКТАТУРА С МИСТЪР КЕШ ............. ФАКТ !

    Коментиран от #66

  • 65 Кольо

    4 3 Отговор
    Тоя комлексар се има за голем политик
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Неправилен ли

    0 1 Отговор
    беше коментар 66 срещу лъжите на трола на ГЕРБ? Пу не ме е срам да развалям тъпотията и лъжите на сайта ви и мечтата ви да живете в страна на лъжа, тъпота и мафия да те лъже и краде!
  • 69 Стига

    2 0 Отговор
    Ни писа лъжи.За всичко си има точни факти.И не да направили хаос ПП-ДБ,а служебните правителства на вашия Радев.Зсщо мълчите за договора Боташ.?Как за нищо 1млн лв ги няма от хазната и това е всеки ден.Дтига с вашите избирателни опорки.ПП-ДБ едни 6мес.упраеляваха и точно вие алчни ги свалихте и едни 9 месеца Денков.Делян Пеевски е ваш спонсор,той ви дава избиратели да влизате в НС и да лаете,сатанинцо.И не говори за икономика тъпчо.
  • 70 Васил

    1 0 Отговор
    И да не се забравя, че Конституцията я унищожи основно Христо Иванов
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове