20 Септември, 2024 10:22 2 852 29

Костадинов: Освобождаването на Славчев не мина за два гласа. От ПП-ДБ липсваха четири човека

  • костадин костадинов-
  • освобождаване-
  • антон славчев

Вчера имахме пасивна съпротива за приемането на декларацията по отношение на политики от страна на държавата за преодоляване на демографската катастрофа. В продължение на два месеца работна група от експерти, работиха за изграждането на демографски кризисен план, беше взето решението да се изготви обща декларация

Костадинов: Освобождаването на Славчев не мина за два гласа. От ПП-ДБ липсваха четири човека - 1

Освобождаването на Антон Славчев не мина за два гласа. От ПП-ДБ липсваха четири човека. Защо това не беше отбелязано никъде, като един от вносителите - Кирил Петков отсъстваше. Зададох въпрос на Асен Василев защо го няма? Отговор на получихме.

Това заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов пред медии в парламента.

Вчера имахме пасивна съпротива за приемането на декларацията по отношение на политики от страна на държавата за преодоляване на демографската катастрофа. В продължение на два месеца работна група от експерти, работиха за изграждането на демографски кризисен план, беше взето решението да се изготви обща декларация. Предложението беше да се внесе от всички членове на комисията, за да не е партийна. Абсолютно всички политически сили, без ПП-ДБ подкрепиха. С една декларация няма да се реши проблемът, но трябва да се започне от някъде. Искахме, в края на този парламент, да покажем, че можем да се обединим поне в една обща политика, обясни Костадинов.

По думите му най-големият проблем на България е, че изчезва. "Дори в това ПП-ДБ показаха деструктивно поведение. Те за пореден път показаха, че са вредни", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коце от Максуда

    9 19 Отговор
    Наште ора най много плодят

    Коментиран от #5

  • 2 дефрт

    35 10 Отговор
    ПП и ДБ педофили се оказва че лъжат почти колкото ГЕРБ. Искали да сменят шефа на КОНПИ, ама толкова "искали" че чак не отишли да гласуват!? Толкова се "бориха" с корупцията и крадците от ГЕРБ, че чак с тях направиха Не сглобка и Не коалиция!?. ТАка искафа да променят конституцията, 10 г. само това бръщолевиха, че чак се наакаха колкото могат, а всичките им промени ги отмени съда!? Тези измамници само лъжат, а са събрани от некадърник и нагоре. Така излиза. Слава на Господ Иисус Христос, искат да ни лъжат, ама дето се вика толкова могат, та всеки може да ги разбере що за калъфи са. Няма да гласуваме за тях, мИрси.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ангел

    15 19 Отговор
    Копейки депото съхранявало ракетите, които Путин току-що получи от Иран е взривено, което означава, че най-вероятно САЩ/НАТО са дали на Украйна конкретна информация с координати.

    Коментиран от #6

  • 5 К.О.Т.арАК 😺

    7 7 Отговор

    До коментар #1 от "Коце от Максуда":

    Ме ма заплождат всяка вечер
  • 6 От Ангел прости

    8 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ангел":

    Очаквайте най достоверна информация.
  • 7 Демократ

    14 20 Отговор
    Фюрерът пак се изказа, партньорите му от ИТН изобщо избягаха, ама той не е забелязал. Продажна кремълска подлога, корумпираните се правят на борци с корупцията. Няма как да стане!

    Коментиран от #12

  • 8 Статистик1

    12 19 Отговор
    България изчезва заради продажни руски орки като коцето и компания.
    Другото е пушек.
  • 9 помним

    9 14 Отговор
    как копейките се изнизахте когато избираха пеевски за шеф на някаква комисия
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Има,има начин

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "Демократ":

    ти не се кахъри.
  • 13 Борил Атанасов

    4 7 Отговор
    и Копейкин ме кефи, нека ми се обади 25 сантиметрова шпага имам, имам доходи 800 £ на ДЕН. И съм супер готин!

    Коментиран от #16

  • 14 Ъхъъъ

    6 5 Отговор
    От фирма Възраждане пак лъжат, но за тях знаем депутатите по това са избирани ....
  • 15 Иванчо

    6 5 Отговор
    На копелейкин се ПП ДБ му пречат. Като на секи максудски циганин, другите са му виновни.
    Мутрафонка му е дала акъл как ботоксовото жуже решава демографския проблем на ватенките и сега умника (доктор, фелдшер, медицинска сестра и санитар на неуките) и верния му идиотоносец цончо ганюф тръгват по селата дето са останали по 5-6 баби и глей след 9 месеца как ше е решен демографскио проблем. И хоп - серсемина ще стане новелист.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Град Козлодуй

    7 5 Отговор
    връщаи парите бе
  • 18 Много

    5 3 Отговор
    просто Костадинов, защото не е трябвало да мине.
  • 19 Говорещите с пяна на уста Копейкин-Цончо

    5 4 Отговор
    Над 90% от битовата престъпност, НАСИЛИЕТО, култивирането на простащина се дължи на Възраждане, Копейки, Дончо, тошко-Африкански.Сутринта за битата жена, Нова няма куража и смелостта да каже кои са виновнити за това-Ами Копейката и Цонцо.Ами вчера на комисията, в залата.Всеки ден създават поводи за потенциален бой с Парламента и ръчкат гражданския мир.И скоро ще си го получат, ако МВР и Прокуратура не си влязат в задърженията, за да не почнем гражданите да изпълняваме техните задължения.
  • 20 Професора

    3 2 Отговор
    Четейки коментарите човек наистина да се отчая. Тук говорим за демографска катастрофа и проблеми които няма значение от коя партия, всички трябва спешно да започнем да разрешаваме. Отстреща обаче глупости тип "копейка" и така нататък. Наясно съм че има ботове и психично болни хора които пишат по цял ден, но стегнете се малко.

    Коментиран от #22

  • 21 Статистик1

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "любител":

    Не виждам разлика.
    Цигани познавам много по-добри и честни хора от копейките дето ни ги прожектират по телевизора.
    Или да сме държава с българи или да се закриваме.
  • 22 Статистик1

    3 3 Отговор

    До коментар #20 от "Професора":

    Викаш нема общо ;).
    айде да се сбъднат мокрите сънища да излезем от ЕС и НАТО и тогава да видиш каква криза, не само демографска ще настане.
    Ще си останат тука 2 млн. макс, дет да се наливат със самогон от заран.
    Монголия е добър пример в това отношение ;).

    Коментиран от #26, #27

  • 23 Хе хе

    3 2 Отговор
    Коцето пак се е напенил, демографската криза няма как да се оправи докато малцина нагъват държавни кюфтета, а мнозинството плаща сметката хе хе хе.
  • 24 Някой

    2 0 Отговор
    Да се забрани на лица без средно образование да имат деца и кампании за кастрации сред такива. Помощи след кастрация. При направа на деца след въвеждането, принудителна кастрация и затвор с бачкане. Да строят приюти за деца. Тези без средно образование да се водят негодни да имат деца. Нещо да се помисли за сега учащи ако имат. Да се гледа как се борави с чужденци и чужди образование. Примерно да не се приема за такова религиозни.
  • 25 Вън от политиката

    2 0 Отговор
    Бойко Копейкин, Пеевски-Трифонов, ми те се причината за демографската криза.Затова бягат хората от България.15 години геноцид, крадене на чужд бизнес и вподследствие фалиране, защото мутри и копейки са консуматори-търтеи, не и произвеждащи и управленци.Всичко оглоздаха.Вече европейските пари не им стигат и посегнаха на частния бизнес.Ами убийствата и наркоманията.Кой бе е зам. Председател на НС и от наркоато връзка.Кой бе е Председател на НС-един голям авторитет с пола.Стигнахме до парадокса-Създалите проблема- МОЖЕЛИ да го решат.
  • 26 Някой

    3 0 Отговор

    До коментар #22 от "Статистик1":

    До 2009г от 2001г ли бе имаме увеличение на раждани деца. После идва ГЕРБ, а от 2007г ЕС. И с ходенето в чужбина се предизвиква допълнителна криза тук. До ковида бяхме номер 1 по смъртност по държави - последно гледано за по-предна година Украйна, а след нея Румъния. От топ 10 държави някъде наместено бе Лесото, а останалите 9 от източно европейският блок. Как се отрази това на източният блок.
    Без да сме в ЕС и НАТО, част от кризите просто нямаше да ги има. Те се създават от управляващи.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ПП пълен провал

    0 0 Отговор
    ППДБ са пътници или пак ще манипулират резултатите заедно с Пеевски за да минат 4%. Малко ала бала и готово
    За това трябва да се гласува
  • 29 Ники

    0 0 Отговор
    Че кой го интересува мнението на тоя предател
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове