27 Септември, 2024 14:04 1 064 14

Диана Дамянова: На всяка партия отгоре стои неприемлив човек или група хора

  • диана дамянова-
  • партия-
  • неприемлив човек-
  • група хора

Според пиар експерта комбинацията от пълната политическа неадекватност и заплахите, че изборите няма да бъдат честни, ще доведе до това, че изборите ще са честни, но ще гласуват 1/4 от българския народ

Диана Дамянова: На всяка партия отгоре стои неприемлив човек или група хора - 1
Снимка: Нова телевизия

Българският политически елит, доколкото тази пасмина е елит, стои не на стадиона, на които е публиката, защото тя е на друг стадион. Те играят един за друг и тази себичност довежда публиката до нетърпимост. Така коментира започващата предизборна кампания Диана Дамянова в интервю пред БНР.

"Започваме една кампания, която ще е белязана с отвратителност и ще доведе до очаквания от социолозите резултата – малко над 2 млн. души да гласуват. А това зависи от тези, които снощи се биха и си дърпаха кабелите в парламента. Аз не чух политически декларации, какви политики ще изпълняват, но пък имаме клетви, кой с кого няма да се съюзи", сподели мнението си пиар експертът.
И допълни:

"Сега всичко е като предишното - хора хванали се гуша за гуша. Този символ на загасената зала е прекрасен, точно там е мястото на българската политическа класа."
Според нея комбинацията от пълната политическа неадекватност и заплахите, че изборите няма да бъдат честни, ще доведе до това, че изборите ще са честни, но ще гласуват 1/4 от българския народ.

"Предизборната кампания представлява постановка на пиеса на голям театър и трябва добре да се рекламира с добри актьори, по-добър сценарий и добър драматург, и трябва да бъде изиграна правилно. Ако те гледат на кампанията на парче и в последния ден искат да привлекат избиратели, няма да постигнат нищо", смята Дамянова за мобилизацията за гласуване в последния момент.

Тя посъветва политиците, "ако няма какво да кажат, по-добре да замълчат".
Според нея лидерски дебати биха върнали публиката на стадиона "и това ще е зрелищен спектакъл":

"Защото лидерите нямат политическа харизма, нито морал и тяхното надговаряне ще бъде по-скоро шоу за публиката. На всяка партия отгоре стои неприемлив човек или група хора. Имаме проблем с актьорите, драматургията и целите на спектакъла. Българската политическа класа е в пъти на по-ниско ниво от българския народ – интелигентен и образован и той не иска да гледа нелепи спектакли


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 такае опоненти

    10 4 Отговор
    и се мразят лично от много години . слави да целува бойчо , доган да целува кико и кокори , бсп да цуне пеески . няма как да стане мъжката сглобка .
  • 2 3315

    9 3 Отговор
    И ние с гайдите какво да правим? Те сами няма да си отидат.
  • 3 Българин

    1 24 Отговор
    За г-н Борисов и г-н Пеевски никой не е казал лоша дума, а и няй-важното е, че народа ги обича и ги уважава! И това ще се докаже за стотен път на изборите!

    Коментиран от #5, #13

  • 4 123

    8 4 Отговор
    ИМА НУЖДА ОТ НОВИ ЛИДЕРИ, А НЕ ОТ СТАРИ МУЦУНИ. СТАРИТЕ ЛИДЕРИ БЕЗ КРЪВ НЯМА ДА ДАДАТ ВЛАСТТА. ЗАТОВА Е ЦЯЛАТА ДРАМА И ТРАГЕДИЯ. МАФИЯТА НЕ ИСКА ДА ОТСТЪПИ.
  • 5 Мими

    12 3 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Никога не бих казала на тези двамата , господин, господин и госпожа са други…. колкото деската и кърджалийската …са . госпожа!!!!
  • 6 Факти

    11 4 Отговор
    докога ще ни натрапвате тази вещица. При всяко нейно зловонно пръсване, я отразявате. Аман!
  • 7 Ха ха

    4 3 Отговор
    На площада с пръти в ръце ще оправи тази пасмина.Да започват этнайгадните ПП
  • 8 Ха ха

    4 5 Отговор
    На площада с пръти в ръце ще оправи тази пасмина.Да започват этнайгадните ПП.Бой по кратуните и на всички водещи,начело с Цветанка Ризова,която за пари се е вкопчила в идиотите от ПП.НПО тата им пълнят гушите и те всеки божи ден се явяват катэ адвокати на тази пропаднала пасмина
  • 9 Само тази Кикимора

    6 0 Отговор
    е приемлива?!
  • 10 ПАРИ НЕМА ДЕЙСТВАЙТЕ ...........

    2 1 Отговор
    ОТВАТИТЕЛНИ УПРАВНИЦИ ..................ЛАПАЧИ ............................
  • 11 Не така общо

    3 0 Отговор
    Не под общ знаменател всички госпожо, започваш много общо да говориш. Така ще ти се скара шефа ти. Един 200 кг Шишо стои начело и се откроява не с ум и такт, а като шопар в чужд боб, мачка, троши и грухти да го чуят всички. Но колкото повече го показвате, колкото повече го хвалите, толкова повече губи избиратели, защото поведението му е на необуздан, разглезен, глупав шопар. С една дума свинска му работа, но ти го знаеш. За теб сега е жътвата, да се захлебиш, да спечелиш, а истинската журналистиката ще почака след изборите.
  • 12 българия или мафията в читанка инфо

    1 1 Отговор
    Посолството да си направи правилни изводи, и да цепи ГЕРБ. ГЕРБ пак се натиска да са първи, а ДБ-ПП не искат да правят коалиция ако не са първи. Следователно ДБ-ПП трябва да са първи. НЕПРЕМЕННО. А за глупавите, да кажа, че БКП управлява и има 100 партии в резерв. БКП одобри планът Ран-Ът, и Вашингтон подкрепя БКП - чиято буква по средата вече е КАПИТАЛИСТИЧСКА. Вашингтон иска българският Зеленски - Кирил Петков да смени българският Порошенко - Б. Борисов.. И не, че Кирил от БКП не иска да е втора партия, както му е приятно на БКП елитът и на Бойко от ГЕРБ-СДС структура на БКП, но посолството иска да е Кирил и Асен на първо място, съответно Кирил и Асен слушат задкулисно Бойко, и не искат да правят правителство, понеже Бойко така им нарежда - за да измамят посолството. Ако Бойко дойде на власт, ще разпредели парите от валутният резерв и зелената сделка, към 100 милиарда, на свои фирми. Посолството ги иска тези пари само за американски компании. ТАКА Е В КАПИТАЛИЗМЪТ. Ивелин и Костадин са момчета на Бойко, също, Бойко купи всички в България, всички, всички - без народът. Когато се цепеха СДС, Вашингтон искаше да подкупи 5 човека от СДС - която е структура на БКП-ДС, и да приватизират България само за себе си. Но БКП която е всички партии и власти и всичко без народните маси, изпързаля Вашингтон и заповяда на СДС да се разцепи. Та така със всички разцепвания... ТЕАТЪР ПРЕД ВАШИНГТОН И НАРОДЪТ, в името на усвояването на капиталите в България и строеж на капи
  • 13 Бай Ставри

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Mдаа, толкова ги уважава, че направо би ги подарил с антуража им на македонците в знак на уважение!!
  • 14 Реалист

    0 0 Отговор
    A пекинез че и говори:)
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол