7 Май, 2014 12:00 1 490 9

Бойко Борисов: И овцете разбраха, че ГЕРБ е по-добър от тази тройна коалиция

  • бойко борисов-
  • герб-
  • правителство-
  • бсп-
  • фалит

Държавата си фалира бавно и спокойно, докато клиповете на БСП се въртят по телевизията, коментира лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов: И овцете разбраха, че ГЕРБ е по-добър от тази тройна коалиция - 1
Снимка: БТА

Истински искам това правителство да изкара още малко време, за да може да се сринат тотално, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента. „За съжаление, тогава и държавата ще се е сринала и тогава ще бъде тежкият избор на ГЕРБ – дали да се борим да стабилизираме държавата, или да жертвам ГЕРБ като партия. То трябва да се направи. С всеки изминал ден това правителство довежда страната да не може след това да се оправя. Всеки ден. Ако изкарат така още една година, ще паднат като зрели круши”, каза той, като поясни, че тогава ще трябва да се предприемат толкова непопулярни мерки, че партията, която се заеме с тях, ще се срине.

“Това прави това правителство в момента – подготвя си времето за фалит, когато ще стои отстрани и ще гледа”, допълни Борисов. Държавата си фалира бавно и спокойно, докато клиповете на БСП се въртят по телевизията със смехотворните им изпълнения, заяви още лидерът на ГЕРБ.

„Днес видяхте връх на популизма – излизат и говорят за детските градини в София. Ние сме направили над 100 детски градини, откакто ГЕРБ е на власт. В същото време червена София, синя София или синьо-червена, когато бяха Овчаров, Софиянски, всички тези, реституираха и махнаха огромната част от детските градини“, коментира още Бойко Борисов. Той уточни, че повече от 46 детски градини са били ликвидирани в предишните 20 години, а за последните седем при управлението на ГЕРБ са изградени над 100 нови.

Запитан дали очаква Сметната палата да се заеме с одит на Столична община, бившият премиер заяви: „Тя е Станишева палата. Тя не е институция за нас. Ние не приемаме нейните решения и ще го заявим високо и ясно и в Европа, и навсякъде. Не може на Станишев съветникът да идва да ми проверява партията”.

Във връзка с оплакванията на животновъдите, Борисов коментира: „Ние давахме по 40 лв. на овца, сега дават четири лева. Овцете разбраха, че ГЕРБ е по-добър от тази тройна коалиция, само българите още се колебаят”.

В коментар за ситуацията в Украйна Бойко Борисов коментира: „В тази връзка е проблем, когато няма правителство. Работа е на президента да прецени, при липсата на правителство, дали да свика КСНС за Украйна. Виждате каква е позицията на Кристиян Вигенин, Пламен Орешарски, Сергей Станишев, на БСП – една с една не си подхождат”.

Според него, БСП, ДПС и „Атака” се събират да правят анкетни комисии и се бият по баровете - това им е цялото управление, докато по въпроса с Украйна още не е изработена нито единна позиция, нито декларация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стефан Милков

    5 2 Отговор
    Даааа... Абсолютно съм съгласен, че и овцете разбраха факта, че ГЕРБ са най-добри в лъжите, в манипулциите, в рекета и кражбата на бизнес, хай-добри сте в корупционните практики и подлагането на евробюрократите! Най-добри сте в геноцида над обикновения българин, най-добри сте в стъкмистиката - за краткото ви съществуване на политическата сцена нанесохте непоправими щети на държавата и обществото ни, а изказването на Бойко /Ви/ Борисов отново обижда българския народ, сравнявайки го с овце и всякакъв добитък... Борисов, Цветанов, народа помни и е търпелив, но не злоупотребявайте с мъдростта и паметта на хората! България е била и ще бъде и след вас двамата!
  • 2 nikis72

    4 2 Отговор
    боко ти си супер наглец
  • 3 Румен Янев

    3 2 Отговор
    Добре е че овцете са разбрали това но хубавото тук е че нямат право на глас ! Впрочем под " ОВЦЕ " да не се визират хората ??? Защото преди време бяха сравнене с кучета които трябва да се държат изкъсо ???? ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ това е гадно вече .... бяхме кучета сега падаме до нивото на овце ..... докъде ли ще стигнем ???
  • 4 йордан иванов

    2 1 Отговор
  • 5 Румен Янев

    3 0 Отговор
    Я колко бойковисти има тук да лепят минуси ! Споко де още малко ще си получите 20 -те лева да надувате свирки , возвузели и хорца да играете .... само спокойно !
  • 6 Toko

    5 0 Отговор
    И овцете разбраха,че си за бесилото....
  • 7 Stone Kold

    3 0 Отговор
    ходи си при ов4ия електорат бе глупакооо
  • 8 koko

    2 0 Отговор
    боико вече и с овце ще ни сравнява . но явно сме щом още търпим такива управници и не сме грабнали сопите
  • 9 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Послание - ако искате да сте овце гласувайте за най - яката мутра в България - Бойко ! Впрочем какъв избор имаме ???? Ако не е той ще е друг дето ни има за овце ... кози ... зайци и какво ли не !!!! И каква е алтернативата ? Ама точно никаква ! Мафията си ни лашка наляво - надясно след като предварително са се разбрали ! Та с две думи боко си е прав - овце сме БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове