Last news in Fakti

5 Август, 2014 17:14 2 446 0

Pink Floyd продават гръцката си къща (ВИДЕО)

  • pink floyd-
  • къща-
  • родос

Ако искате да се почувствате рок звезда може да го направите срещу 1 млн. EUR. Легендарният музикант и поклонник на Гърция Дейвид Гилмор, реши да продаде лятната си вила на Родос. Имотът е с разгъната застроена площ 575 кв.м. и разполага с девет спални. Към него има терен от 10 декара, както и външен басейн от 120 кв.м. В къщата, чийто стил е art deco, са написани редица известни произведения на групата и най-вече парчетата от албума On an Island и номинираната за Grammy песен Castellorizon. Носи името на съседен на Родос остро, на който Гилмор е почетен гражданин.

Къщата на певеца трябва да привлече висок чуждестранен интерес, коментират местни брокери, които вече споделят, че запитване за имота има от страна на известния футболист Кристиано Роналдо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА