Last news in Fakti

14 Октомври, 2014 20:07 4 755 0

Заменят къща за iPhone 6

  • къща-
  • iphone 6

Манията около най-новия модел на iPhone е във вихъра си. Собственик на къща в Детройт реши да замени имота срещу най-новия модел смартфон. Първоначално постройката е била обявена за продажба. Въпреки че исканата сума е само 5000 USD, купувач не се е намерил. „Сега клиентът ми желае да замени постройката за iPhone 6. Аз обаче смятам, че къщата би могла да се продаде на търг”, казва брокерът, на когото е поверена задачата за продажба.

Къщата, която е построена през 1929 г., изисква значителни инвестиции за реновиране – прозорците са разбити, стените се нуждаят от шпакловка, градината е в окаяно състояние. При желание обаче от нея може да стане перфектен семеен дом.

Друг висок разход за имота е, че новият собственик ще трябва да плати данъците на имота, които към момента вече са 6000 USD.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА