Last news in Fakti

29 Декември, 2014 19:35 1 978 0

Колона разруши касата на Зала „България”

  • каса-
  • разрушение-
  • зала-
  • българия
Колона разруши касата на Зала „България” - 1
Снимка: М. Богданова ©

Колона на строеж в съседство със Зала „България” в столицата падна върху една от касите на културния обект. От строителната фирма, която извършва реконструкция на сградата архитектурен паметник на културата, заявиха пред Нова Телевизия, че касата е била построена преди години в територията на реконструирания обект, но това не фигурирало в никакви строителни книжа.

Днес в Зала „България” имаше генерална репетиция на новогодишният концерт, който се провежда там традиционно на 30 декември. Всички билети са разпродадени още преди месец. От строителната компания са обещали да отстранят бързо повредата, за да няма проблем утре вечер по време на културното събитие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА