Last news in Fakti

7 Август, 2010 00:00 5 546 4

Продадоха най-луксозния дом в Азия

  • лукс-
  • тайланд-
  • азия-
  • beyond villa

Beyond Villa в Тайланд, известна в Азия като най-луксозния дом на континента, беше продадена срещу 24 млн. долара, след като първоначално обявената й цена беше 27.5 млн. долара. Имението на брега на океана с размери 6 500 кв.м, плюс 4 акра градина и плаж, беше собственост на Ерик Левин- основател на California Fitness, който сега го е продал на неназован руски купувач.

Вилата с четири спални има един от най-добрите фитнеси, благодарение на предишния си собственик. Тя е направена от стъкло, стомана и гранит, а дизайнът й е на хонконгския архитект Бранко Пахор. Голф-игрище, 37-метров басейн, масажна, спа, 24-местно кино и зала за медитация са само част от екстрите й. Спалнята на собственика е с размери 500 кв. м, като в нея се намира отделен басейн.

Шедьовърът ма Бранко Пахор неведнъж се е оказвал на страниците на престижни списания за интериор и на вестници, включително The New York Times.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ht

    1 0 Отговор
    jalko taman nashija s carvukite da go kupi i te go prodali
  • 2 vrv

    17 1 Отговор
    Излиза, че цената на м2 застроена площ е 2800 Евро, без земята, голф игрището, басейна, плажа. Абе много ниско го е продал този? Сигурен съм, че сега стария собственик ще бърза да си купи нещо от евтините имоти в Бояна или Драгалевци за по 2500 - 3000 м2/Евро, с около 500 м2- 900 м2 дворче (може и терасирано), без канализация в стил "мутробарок", че пазара удари дъното. Мани го тоя Тайланд г-н Левин, тука е истината:))))))))))))))))
  • 3 user

    2 0 Отговор
    kolko sa mu obshtite chasti
  • 4 Debora

    4 0 Отговор
    "Ерик Левин- основател на California Fitness, който сега го е продал на неназован руски купувач."

    Пак евреин. Те винаги са с няколко диоптера напред.
    Моисей е бил от фамилията Леви
    Пари при пари ходят.