Last news in Fakti

10 Май, 2015 21:12 4 196 1

Имот на холивудска звезда само за 6.55 млн. USD

  • шон пен-
  • малибу-
  • къща

През 2009 г. носителят на Оскар – Шон Пен, купи къща от 297 кв.м в приказния Малибу. Интериорът на имота е решен в испански и латиноамерикански стил. Разполага с три спални и две бани. Двойна стъклена врата посреща собствениците и гостите на имота. Дневната разполага с камина, а в кухнята има прекрасни картини. Мебелите са качествени, но не са супер скъпи. От снимките може да видите, че става дума за една малко над средното ниво къща, а не за шикозно имение. До основната къща има една по-малка, предназначена за гости. Тя е с една спалня и една баня и гараж за две коли.

Съседи на бъдещите собственици на къщата на Шон Пен ще са Барбра Страйсънд, Гуинет Полтроу. Наскоро в Малибу къща си купи и попдивата Лейди Гага.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    0 0 Отговор
    Много му иска,какво има то,един навес,едната му страна мазилката паднала,на другата вместо буркани сложил брошурите от ПЕНИ МАРКЕТА и още две три стаички почти празни и трева трева мотика нямал ли е,не не струва толкова.