Last news in Fakti

26 Май, 2015 17:58 2 206 1

Торнадо разруши град за 6 секунди (СНИМКИ)

  • мексико-
  • торнадо-
  • имот

Стотици къщи бяха напълно или частично разрушени след като торнадо премина през мексиканския град Суадад Акуня. По оценка на властите природно бедствие с подобна сила не е имало през последните 100 години. Скоростта на торнадото е достигнала 270-300 км/ч.

Поне един месец ще бъде необходим, преди да стане ясно на каква стойност са нанесените материални поражения. Почти няма къща с прозорци и врати. Покривите също са отнесени от природното бедствие.

„Бедствието неминуемо ще се отрази негативно на пазара на недвижими имоти”, коментират анализатори. През последната половин година най-активни клиенти са мексиканци, които са емигрирали в САЩ и решават да купят имот в родината си. Държавата също прие амбициозна програма за подобряването на пътната мрежа с надеждата това да доведе и до активизиране на имотния пазар и в по-малките населени места на Мексико.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ани

    0 0 Отговор
    Замърсяването на природата и парниковите газове ще продължават да ни "сюрпризират "! Природата си отмъщава ! Дано до като се вразумим , че така не бива , не е прекалено късно !