Last news in Fakti

14 Май, 2016 17:21 3 718 3

Един луксозен... „обор” (СНИМКИ)

  • имение-
  • лукс-
  • обор

На пазара на недвижими имоти в град Орем (Юта, САЩ) се появи странен имот. Отвън той изглежда като огромен обор, но трябва да се види отвътре. Първото впечатление за „обикновена” дървена къща се променя кардинално. Имението The Barn е огромно. Разгънатата му застроена площ е 2043 кв.м. Първото, което вижда човек с влизането си, са безбройните сводести дървени греди на високия таван.

Имението се състои от 9 спални, 20 бани, трапезария, кухня, 2 библиотеки, домашна мини-кинозала, фитнес, гараж. Всеки етаж разполага с просторна дневна. Важно е да се отбележи, че интериорът не е пренаситен с декоративни елементи, но това не е в минус на общата визия. Скъпите мебели, естествените материали придават на дома особена шармантност.

Към момента The Barn се продава. Сегашните собственици искат за него 19 млн. USD. В цената влизат земеделска площ с големина 8 декара с овощна градина, басейн, къща за гости и друга съпъстваща инфраструктура.

Един луксозен... „обор” (СНИМКИ)

Един луксозен... „обор” (СНИМКИ)

Един луксозен... „обор” (СНИМКИ)

Един луксозен... „обор” (СНИМКИ)

Един луксозен... „обор” (СНИМКИ)

Един луксозен... „обор” (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никито Иванов

    2 2 Отговор
    лукс обор за кравари :), не виждам КРАВИТЕ !
  • 2 Duke Nukem

    2 1 Отговор
    Тези дето се хранят с хамбургери, не приличат на крави, а на хипопотами.
  • 3 и аз да попитам

    0 0 Отговор
    това е само за сектанти