Last news in Fakti

24 Юни, 2016 14:17 3 529 4

Най-подценяваното място в един дом

  • тераса-
  • жилище-
  • blvd residence
Най-подценяваното място в един дом - 1

Терасата обикновено е най-подценяваното място в един дом. Това е онзи кът, който обичайно се ползва като склад, сушилня или кухня. Потенциалът на терасата обаче е много по-голям.

Не са много жилищните сгради в София, които разполагат с напълно функционални, панорамни и същевременно изолирани от градския шум тераси. За почитателите на комфорта, уюта и спокойствието, които обаче не искат да се отдалечават от градските удобства, апартаментите в BLVD Residence предлагат не само лукс, удобство и централно разположение, а и просторни тераси със спиращи дъха гледки. Те дават възможност на собствениците им да разгърнат въображението си и домът им да се превърне в малък оазис в сърцето на София.

Терасата е място за почивка, кафе, любимо хоби, където всички обичат да посрещат слънцето, лятото и свежите дни, с чаша горещо кафе и хубава книга ... или пък компанията на хубаво вино. В горещите дни терасата става любимото място на цялото семейство.

Тя може да се превърне във Вашата любима цветна градина, в уютен кът за четене на свеж въздух, в приятно място където в топлите летни вечери да посрещнете гости, в кът за игра на децата, във Вашето място за „бягство”, релакс, и забавление.

BLVD Residence е една от най-атрактивните луксозни сгради с жилища, офиси и магазини в центъра на столицата – на бул. “Мадрид” и ул. “Черковна”. На Ваше разположение в сградата са подземен паркинг и целогодишна поддръжка, които са от изключително значение за комфорта на всяко домакинство. Денонощната охрана и контролиран достъп до жилищата дава необходимата сигурност за семейството и собствеността Ви.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Morgoth

    1 0 Отговор
    До сега не съм виждал "изолирани от градския шум тераси" в блок отстоящ на 5 метра от тамвайната линия. Не и със софийските трамваи.
  • 2 nane

    1 0 Отговор
    Платена публикация! Нещо май не вървят апартаментите в комплекса :)
  • 3 Джими

    0 0 Отговор
    Зависи в какъв дом е терасата!Ако е в някой панелен апартамент в Гетото собствениците на който работят по 15 часа на ден за да си купят хляб наистина няма да е най оценяваното място, но ако е в дома на богат човек с голяма къща в предградията то тогава съм сигурен ,че ще е страхотно място за пребиваване!
  • 4 Не Знам

    0 0 Отговор
    nane&Morgoth, Явно имате норматив на постове, които трябва да изпишете. Не се справяте достатъчно добре. Дайте още малко хейтове тук. :)