Last news in Fakti

11 Март, 2017 18:14 943 0

Обезопасяват Тютюневите складове в Кюстендил

  • кюстендил-
  • тютюневи складове

Сградата, в която преди десетилетия са се помещавали тютюневите складове в Кюстендил, най-накрая ще бъде обезопасена по заповед на кмета Петър Паунов. От администрацията обясниха, че това е станало след сигнали на живеещи наблизо граждани, че има опасност части от покрива и стените да паднат върху минувачи или върху къщите им, съобщи БНР.

След заповедта на кмета покривът и надвисналите по фасадата елементи са премахнати. Предстои да бъдат премахнати и други елементи, докато сградата не бъде обезопасена напълно. Собственикът ще трябва да плати дейностите на общината по обезопасяването.

Сградата е строена в края на 20-е години на миналия ХХ век, а в момента имотът е частен. Не се използва от десетилетия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА