28 Март, 2017 14:21 1 893 1

Продадоха жилище за 14 млн. EUR (ВИДЕО)

  • жилище-
  • цена-
  • мадрид
Продадоха жилище за 14 млн. EUR (ВИДЕО) - 1

Към днешна дата комплексът Lagasca 99 в престижния мадридски квартал Саламанка е единственият проект в луксозния сегмент, който е в процес на изграждане. Един от мезонетите в него е продаден за рекордната сума от 14 млн. EUR и още в етап на строеж. Квадратният метър е 16 800 EUR. Подобна цена надминава и най-смелите очаквания на компаниите инвеститори Grupo Lar España и Pimco, собственици на 50% от комплекса. До момента най-високата цена на подобна сделка е била за мезонет от 600 кв.м. за 9 млн. EUR.

Средната цена на имотите в Lagasca 99 е между 10 000 и 14 000 EUR/кв.м. Комплексът включва 44 апартамента с три, четири и пет спални. Автор на проекта е известният архитект Рафаел де ла Ос. Независимо, че строителните дейности започнаха през 2017 г., вече 55% от имотите са продадени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЕА ЛЕФ

    4 1 Отговор
    Дам вчера си го купих