Last news in Fakti

10 Април, 2017 13:21 3 115 1

Какъв имот може да купите за 1 млн. паунда

  • цена-
  • лукс-
  • имот
Какъв имот може да купите за 1 млн. паунда - 1
Снимка: Shutterstock

Ню Йорк и Лондон продължават да оглавяват класацията на градовете с най-скъпи сделки с жилища и къщи, сочат данните на Knight Frank. От консултантската компания представят подбор на имоти, които могат да се купят за 1 млн. паунда в различни големи градове на света.

Москва

Цена: £1 млн.

Двустайният апратамент се намира на 29-тия етаж на модерния жилищен комплекс „Северна врата”. Интериорът е решен по ексклузивен дизайнерски проект. Използвани са естествени материали като мрамор и дърво, а също така част от стените са ръчно рисувани и са използвани елементи от ковано желязо.

Какъв имот може да купите за 1 млн. паунда

Ню Йорк

Цена: £961 730

Едностайният апартамент се намира в небостъргача Orion в Манхатън, където се наблюдава дефицит на площи и висока плътност на застрояване. От прозорците се разкрива невероятна гледка към Мидтаун. Собствениците на имоти в сградата имат на разположение фитнес със солариум и кинозала.

Какъв имот може да купите за 1 млн. паунда

Париж

Цена: £924 900

Едностайният апартамент е разположено в стара сграда в 7-ми район на френската столица. Стаите са с високи тавани, паркет. Наблизо се намира Лувъра, Айфеловата кула и Елисейския дворец.

Какъв имот може да купите за 1 млн. паунда

Венеция

Цена: £ 942 100

Двустайният апартамент се намира в реставрирана венецианска къща с открити тераси. От прозорците се разкрива гледка към Канале Гранде – един от най-големите на Венеция.

Пукет

Цена: £961 700

Четиристаният имот в луксозния комплекс Laguna Village е решен в балийски стил и е с площ 1500 кв.м. Имотът разполага със собствен басейн със зони за отдих. Къщата е напълно обзаведена и е оборудвана с последен писък на техниката.

Какъв имот може да купите за 1 млн. паунда

Сингапур

Цена: £975 000

Тристайният апартамент се намира в луксозен жилищен комплекс с 622 апартамента. Всеки от имотите, които се намират на партера, разполага с частен басейн с джакузи. Зоните за отдих и развлечения вклчват басейн с олимпийски размери, хидрофитнес, аквазона, тенис корт, фитнес зала, частен клуб.

Какъв имот може да купите за 1 млн. паунда

Камбоджа

Цена: £956 600

Къщата се намира на частен остров и е част от инвестиционния проект Song Saa. От острова се разкрива невероятна гледка към морето. Собственикът може да се наслади на невероятни изгреви и залези.

Какъв имот може да купите за 1 млн. паунда


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 libengazi

    6 0 Отговор
    Без да се напишат площите на имотите и респективно цената на квадратен метър статията има стойност равна на една голяма НУЛА!