Last news in Fakti

19 Април, 2018 22:26 1 098 0

Хармонията и характерът в интериора ни преследват навсякъде

  • иец-
  • изложение-
  • мебели

Нови и вдъхновяващи идеи ни предлагат изложения Техномебел и Светът на мебелите от 24 до 28 април в Интер Експо Център

Хармонията и характерът в интериора ни преследват навсякъде - 1

Индивидуалност, експресивност, бунт, интуиция, детайлност и класически нотки. Всичко това може да бъде усетено в интериора на нашето време. Несъмнено живеем във време на истинска революция в интериора, дължаща се на творческата свобода, съчетана с модерни технологии и неограничени възможности.

Благодарение на съвременните възможности всеки може не просто да изгради място, на което да живее, а да създаде щастлив дом. Това можем да направим в дните на изложенията Техномебел и Светът на мебелите, които събират на едно място всички идеи, тенденции и визии, показвайки неограничените възможности на настоящето. Светът на мебелите ни дава възможност да се вдъхновим с безброй нови идеи, а Техномебел ни позволява да се запознаем с най-новите работни плотове и декори на плочи, мебелни вратички, дизайнерски обков, функционални и ергономични механизми, уреди за вграждане, смесители, мивки и още много... Изложенията ще отворят вратите си съвсем скоро – от 24 до 28 април в Интер Експо Център.

Даваме пълна свобода на осветлението

Осветлението се нуждае от свобода. Това заляга в разбирането за модерните осветителни тела, защото за съвременния човек е важно дори най-малкият детайл да бъде изпипан. Съчетавайки стил, новаторство и елегантност, своята функционалност на Светът на мебелите разкриват пленителната серия лампи Heng Balance Lamp. Техният дизайн чупи всички общоприети схващания за стандартен превключвател; те се включват и изключват чрез дървени топчета, а светлинният елемент е вграден в рамка и насочва светлината навътре. Съчетанието между стил и светлина заляга и в основата на продуктова линия от осветителни тела, които Gala Collezione предлага. Своята хармонична магия отново внасят и кристалите, вградени в полилеите на Preciosa Lighting.

Потопени в удобство

Време е да се отпуснем. Какво по-приятно от това, да се потопим в прегръдките на удобния триместен диван с мемори пяна Galla Chester. „Негово Величество“ холът става истински щастлив и когато в него разположим Forest. Представена на Светът на мебелите, тя е изисканата и притежава модерен дизайн с елегантни линии и стилни визуални елементи тип „Честър“. А за да ни е удобно навсякъде – както у дома, така и в градината, можем да се спрем на столовете на „Дива“ и „Нора“. Красивият им вид и широка и удобна седалка с облегалка, ги превръщат в подходящ избор за всеки дом.

Кухнятя! Кухнята!

Да! Кухнята! За да направим това пространство в едно от любимите си помещения, трябва да подходим наистина внимателно и детайлно. Тук на помощ ни идват аспираторите THEA и THEA ISOLA. „Ретрото е на мода“ – това е вградената в тях философия. Те предлагат нова интерпретация на концепцията за ретро аспиратор, а дървената и иноксова рамка пресъздават обстановката в кухнята изцяло в контекста на състарения градски стил.

Паркетът, без който не можем

Винаги искаме да се чувстваме комфортно, когато стъпваме, нали? Затова винаги се спираме на паркет, съчетаващ качество и външен вид. На изложение Техномебел ще ни бъде представено многообразие от предложения, сред които са естествените паркети и дюшемета BAUWERK, внасящи дух и индивидуалност във всеки дом. И още нещо. Дървото оживява! Да, това е така с продуктите на OSMO за финишна обработка на дървото с масла. Чрез тях се осигурява поддръжката на цветовете. Продуктите се нанасят лесно и при обработката не е нужен грунд и междинен шлайф.

И още малко за интериора...

За да бъде помещението ни уютно, е нужно изпипването на всеки детайл. Разбира се, това включва и стените. Доказвайки, че стената не е просто даденост, Техномебел ни дава избор от луксозни и елегантни облицовки. Мозайките можем да използваме в жилището, хотела, ресторанта, изложбената зала. На вниманието на посетителите са и многообразните декоративни релефни и ажурни панели, изработени в България. Техномебел ни представя голямо разнообразие от механизми и обков – за по-доброто усвояване на пространството в помещението. Когато се чудим каква маса да изберем, можем да се вдъхновим от мениджърското предложение – „Лукс“ или трапезната маса от натурални дъбови янове с метална конструкция.

С внимание, вкус, усещане за хармония и според индивидуалните разбирания, съчетани с модерни технологии. Това е начинът да създадем интериора, за който мечтаем.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА