Last news in Fakti

27 Февруари, 2019 06:21 2 987 15

Нови 11 000 кв.м офис площи в София

  • софия-
  • сграда-
  • офис-
  • строеж

В сградата ще работят 1200 души

Делът на свободните офис площи в столицата през последните години остава под 3%, посочват специалисти. Това е един от основните фактори, които подтикват инвеститори и строители да влагат средства в сегмента. Нови над 11 000 кв.м офис площи ще бъдат пуснати предсрочно на бул. „Цариградско шосе”. Става дума за сградата Space Tower, която се намира непосредствено до хипермаркет „Метро”. Сградата трябваше да е готова през април.

В 9-етажната постройка ще работят 1200 служители, на чието разположение ще бъдат 120 паркоместа разположени на две подземни нива. Кафенето, ресторанта, фитнес залата и конферентните зали са разположени на партера и на галерийното ниво.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дядо Йоцо гледа

    32 3 Отговор
    1200 души със 120 паркоместа - много далновидно! Навсякъде в страната се строи така - огромни сгради, без места за паркиране. Дори и при обществените сгради. После се чудим, защо хората паркират в градинките и по тротоарите!
  • 2 Храбрия Дюлгер

    17 4 Отговор
    В сравнение със сградата отзад, дизайнът на Space tower натрапчиво напомня на соц-панел.
  • 3 мхм

    12 0 Отговор
    95 са парко местата
  • 4 сеянина

    11 4 Отговор
    В софиа и тоалетна не бих направил

    Коментиран от #6

  • 5 Ventura

    17 5 Отговор
    Стига с тези офиси. Нещо заводи, кравеферми да се произвежда БВП .

    Коментиран от #8

  • 6 гост

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "сеянина":

    Като гледам как пишеш силно се къмнявам че въобще можеш да направиш нещо хахахаха
  • 7 859

    10 0 Отговор
    Щом един на 10 служители ще има къде да спре, мога да съм спокоен.

    Коментиран от #10

  • 8 хахаха

    13 10 Отговор

    До коментар #5 от "Ventura":

    Пич, в офисите има и мозъци, които генерират доста повече БВП от поточната линия на завод за лютеница и кравеферма... Божее, колко простотия има по света, боже!

    Коментиран от #12

  • 9 Трифонов

    8 5 Отговор
    Истината е, че българският бизнес е на едно от последните места по конкурентноспособност в Света и категорично на последното в ЕС, отстоящ далеч след предпоследната държава. Безработицата не се покачва не заради друго, а защото непрекъснато оставащите без работа хора, просто емигрират - по официални данни 2.5 млн., по неофициални - над 3.5 млн. Абсолютно нищо в държавата не върви. Всеки бизнес разчита на държавно и общинско финансиране, инак загива. Държавата, естествено, раздава от еврофондовете. Добрите карти се раздават на пет фирми и половина, останалите биват наемани за подизпълнители и си чакат парите с месеци и години, като често не ги дочакват и трябва да водят безумни дела в корумпирания ни съд, от който чеп за зеле не става, да не говорим да дочакаш от него справедливост. Изконната "привързаност" на българина към недвижимите имоти, кара хората да влагат всеки лев, който имат и който нямат - главно, който нямат - в калпави апартаментчета на безумна цена, което помпи изкуствено бизнеса с недвижими имоти и създава лъжовното усещане за някакъв подем. Истината е, че наближава нова финансова и икономическа криза, която ще ни удари много по-тежко от предишната, защото днес държавата ни е в много по-окаяно състояние, отколкото беше през 2009 - 2012г. Това ще бъде последната голяма вълна на емиграция от България на трудоспособни хора, която окончателно ще обезкърви държавата. Стягайте се, чакат ни безнадеждни години!!!

    Коментиран от #11

  • 10 хахаха

    10 0 Отговор

    До коментар #7 от "859":

    По белите страни дори и най-големите шефове ходят на работа с градски транспорт. Манталитет, бате.
  • 11 Гост

    2 4 Отговор

    До коментар #9 от "Трифонов":

    Трифонов? Да не си Слави Трифонов?
  • 12 Трифонов

    5 5 Отговор

    До коментар #8 от "хахаха":

    Мозъците могат да генерират БВП, като претворяват в действия креативни идеи или като продават тези идеи на капитал, които има желание да превръща тези идеи в действия. "Мозъците" в офисите, към които, по твоя преценка, се числиш и ти, не претворяват нищо, а капиталът в България се стреми единствено към "бърза" печалба. Креативната идея не носи бърза печалба. Затова единственото, което генерира капиталът в България, са измами от най-различно естество, защото бърза печалба се постига само чрез измама. Справка - "Вълкът от Уолстрийт".

    Коментиран от #14

  • 13 525

    4 2 Отговор
    освен да пият кафета и да серът , кво друго ша правят в тее офиси тее джендъри, кравеферми - трябват!!
  • 14 Гост

    4 2 Отговор

    До коментар #12 от "Трифонов":

    Как пък реши аз към какво се числя и кой какво претворява и как ти роди главата, че бизнеса у нас се стреми ЕДИНСТВЕНО към бърза печалба и това има знак на равенство с измама. Тонове посткомунистически популизъм.

    Справката с елементарното филмче за промивка на масите беше много авторитетно. хахаха
    ''Кравеферми, кравеферми трябват!''
  • 15 Балон

    0 0 Отговор
    При обществените сгради трябва да е поне, колкото апартамента, толкова парко места/гаражи... Някои строителни фирми го спазват