25 Март, 2019 13:15 1 054 0

Троен ръст на ключовите чуждестранни купувачи на мебелните изложения

  • иец-
  • изложение-
  • мебели

ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ отварят врати за професионалната публика на 26 март

Троен ръст на ключовите чуждестранни купувачи на мебелните изложения - 1

От 26 до 30 март над 190 компании се включват в международните изложения ТЕХНОМЕБЕЛ И СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ, които ще се проведат в шестте изложбени зали на Интер Експо Център. Върху площ от над 14 500 кв.м фирми от България, Австрия, Германия, Гърция, Италия, Полша, Румъния, Турция и Украйна ще представят повече от 450 световни бранда за машини и материали, свързани с мебелното производство, обзавеждане и дизайн.

Hosted buyers program 2019 – три пъти по-силен интерес

Три пъти е нараснал интересът през тази година по програмата Hosted buyers program, по която на изложенията ще пристигнат собственици и изпълнителни директори на 47 компании от 19 държави от Европа и Азия. Сред тях са представители на фирми от Израел, Оман, Катар, Сирия. Това съобщи Ивайло Тодоров, мениджър „Проучване на пазари“ в Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост, заедно с Интер Експо Център е организатор на единствените в региона изложения за мебелната индустрия. Чрез предварително планираните бизнес срещи, Hosted buyers program дава възможност на чуждестранните представители да извлекат максимума от посещението си. Програмата дава нови възможности на българските и чуждестранните компании за създаване на контакти, партньорства, реализиране на сделки и разширяване на дейността.

Троен ръст на ключовите чуждестранни купувачи на мебелните изложения

През тази година е силен интересът от редица арабски държави. ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ се превръщат в успешната бизнес платформа, давайки възможностите за контакти с европейските и азиатски държави. Участниците по програмата Hosted buyers program се интересуват от продукти, мебели и материали, които предлагат българските фирми.

Форумът Conceptual Talks за дизайн – на 28 март

Успоредно с впечатляващите продукти, услуги и възможности, присъстващите ще се насладят и на професионалната съпътстваща програма.

За първи път ще се проведе форумът Conceptual Talks, който ще засегне съвременните концепции в интериорния дизайн. Знанията и визиите си ще разкрият архитекти от Холандия и Италия. Водещият холандски архитект от световноизвестното студио Orange Architects Юрон Шипър ще се фокусира върху темата „Conceptual Craftsmanship“. Своите идеи и концепции развива и италианският архитект Емилия Джордани.

Стоян Начев, основател на студио Graphic Ground, ще развие темата „3D проектирането в интериорния дизайн от идеята до крайния продукт“. Tенденции за обзавеждане на офис пространството, ще предложи арх. Валентин Денков от Funkt студио, а съвременни концепции в жилищния и обществения интериор ще представят младите визионери от първата лаборатория за архитектура и дизайн в България Design Lab. “Минимализмът и устойчиви практики. Зелените мебели в интериора“, е във фокуса на студио Designitsa. В Conceptual Talks се включва и българската група за дизайн ЧЕРГА с темата „Разговори за дизайн“. Участието в семинара Conceptual Talks е безплатно за посещение; всеки може да се регистрира на event.gg.

Троен ръст на ключовите чуждестранни купувачи на мебелните изложения


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА