2 Юли, 2019 15:45 2 068 3

Продават имение на Жаклин Кенеди

  • жаклин кенеди-
  • сащ-
  • имение-
  • червената врата

Исканата цена е 65 млн. USD

„Червената врата” е ферма с площ 137.5 хектара. През 1979 г. тя става собственост на Жаклин Кенеди. Дъщеря ѝ Каролайн Кенеди е решила да продаде имота. Основната къща е с площ 1967 кв.м и се състои от 5 спални с бани, две тоалетни и кухня. Имението разполага и с двуетажна къща за гости с 4 спални и 3 бани. На разположение на новия собственик и гостите му са басейн и тенис корт.

„Преди 40 години майка ми се е влюбила в Мартас Винярд. „Червената врата” олицетворява нейния дух на авантюризъм и романтизъм. Дюните, езерата и хълмовете и дадоха възможност да създаде свят близо до природата, семейството и приятелите. Тя дори построи приказна къща на дърво за своите внуци. Сега дойде време да създадем свои собствен свят. Навяваме се, че новият собственик ще оцени и пази имението, както ние го правихме 30 години”, казва Каролайн.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 брокера

    8 2 Отговор
    Това прави по 48$ на квадрат за земята - кажи-речи цената е същата като в Ихтиман...
  • 2 Цвинокио

    6 1 Отговор
    Купувам....
  • 3 апартамент10

    3 0 Отговор
    Нещо за Цветан Цветанов и американските ценности ,като закуска на екран и стратегически партньор?