Last news in Fakti

25 Ноември, 2019 11:21 15 120 11

Уникално скъпи къщи се продават в Пловдив

  • къщи-
  • пловдив-
  • imot.bg-
  • лукс

Когато става дума за луксозни и скъпи къщи на стойност над 1 милион евро, първата асоциация са имотите по южната дъга на София. В действителност обаче и в другите големи български градове има аналогични имоти. Сред най-ярките примери е Пловдив. На фона на огромния дефицит на парцели в централните части на гадовете, малцина са тези, които могат да си позволят къща именно там. Все пак някои собственици не са се изкушили от това да ги съборят, за да построят поредната жилищна сграда с много апартаменти, а са ги реставрирали и решават да ги продадат.

Ето и ТОП 3 на къщите, които се продават на атрактивни места в Пловдив:

1. Ул. „Иван Вазов“ – 3 000 000 EUR

Къщата е архитектурен паметник на културата. Намира на централната ул. „Иван Вазов“ в съседство на Тютюневите складовете. Седеметажната сграда е с реновирана фасада, премахнат гредоред и изцяло изляти нови бетони основи и плочи на всички етажи.
Сградата е седем етажна и е разположена на разгъната площ от 3700 кв.м. Имотът е с два отделни входа, независими един от друг от две съседни улици, което позволява сградата да се използва многофункционално. Мазетата са с високи 4-метрови тавани, а останалите 7 етажа са по стандарт.

2. Христо Смирненски – 1 270 000 EUR

Триетажната къща се намира непосредствено до парк „Отдих и култура“ и Мол „Пловдив“. Разгънатата ѝ застроена площ е 1200 кв.м. Разпределени са в пет самостоятелни апартамента, като три от тях са тип „мезонет“. Всято от жилищата е с 3 спални, просторни дневни, големи бани. Къщата е разположена в парцел от близо 1 декар, с красив озеленен двор, с възможност за обособяване на няколко паркоместа. Три гаража на партерно ниво.

3. Център – 1 100 000 EUR

Къщата на Бунарджика е с разгъната застроена площ от 450 кв.м. Състои се от 4 спални с 4 бани, дневна зона с трапезария и кухня с големи витрини и изход към веранда, фоайета аранжирани като галерия, кабинет - библиотека с голяма витрина и лице към тераса, просторен гараж с ширина 5 метра и топла връзка към фоайетата. Къщата разполага и с допълнителни, граничещи към имота, паркови места. Имотът разполага със SPA зона, която се състои от: басейн, с размери 8/2 и дълбочина от 1. 5 до 1. 9 метра и с възможност за подгряване; модерно проектирана финландска сауна с зона за релакс и душ.

Уникално скъпи къщи се продават в Пловдив

Уникално скъпи къщи се продават в Пловдив

Уникално скъпи къщи се продават в Пловдив


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Франкенщайн...!

    5 12 Отговор
    Такъв като мене, може да, си ги позволи, да зарадвам на бедното куче, душата, че друго си няма...! Само втората си струва...!

    Коментиран от #6

  • 2 Броки

    21 2 Отговор
    Да , ама не се продават
  • 3 боцмана

    35 0 Отговор
    Вярното е , че се предлагат , а дали и за колко ще се продадат е друг въпрос.
  • 4 ЕСТЕТ

    21 32 Отговор
    Много грозни. И още - във такъв романски град като Филибето да искаш такива пари е грях. Много е важно какви са ти комшиите. Не бих дал за тези и един пробит долар. Аз лично бих си купил Бъкингам за да си пием чая със баба Елисавета. :-)
  • 5 Слугите са си слуги, толкова им е цената

    16 4 Отговор
    Такъв романски, ама не излизате от него, защо ли и аз се чудя..!!! Е да съседите ако са с лошо поведение, те дават такъв и на други и са срам за малки деца.. (като купува човек имот, първо това се гледа -,, съседите,,)...!
  • 6 гост

    10 5 Отговор

    До коментар #1 от "Франкенщайн...!":

    Нямате вкус господине, харесали сте най-обикновенна кооперация, но Вие не сте виновен за това, възпитанието и средата са определящи в случая ...

    Коментиран от #7

  • 7 А вие господине..?!

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Вашето възпитание, какво ви нарежда, да бъдете,, педофил,, или нормален човек...?! (И ти живееш в обикновена кооперация, където всички съседи мразиш, само дядо 90 г от горния етаж уважаваш)..!
  • 8 Бай Тошо

    18 0 Отговор
    За 3 милиона евра ще се купи цяло село,барабар с нивите му и ще си кметуваш на воля
  • 9 PlimP

    11 1 Отговор
    Оооо неразумни журналисте, Бунарджика, а НЕ Буджарника
  • 10 Лещобер

    1 1 Отговор
    Страхотни коментари, супер, наистина! Сградата е за хубав хотел, номер 2 е за наследници и основен ремонт, а номер три не му се вижда басейна, иначе е доста западно обзаведена. Модерна, но навярно за чужденец.
  • 11 Latinka

    0 4 Отговор
    Три милиона евра са малко за сграда в европейската столица на културата. Особено, когато става въпрос за имот в непосредствена близост до тютюневите складове. Е нищо, че от тях останаха само фасадните стени след опожаряването, нали все пак Пловдив спечели
    с това, че една от темите беше "Пловдив- тютюневия град". Малко хора имат възможност да са жители на европейска столица, която по ръст на цените на недвижимите имоти изпревари други европейски столици.