Last news in Fakti

1 Септември, 2013 15:05 4 966 2

Брокери прибягнаха до идеи от Холивуд

  • брокери-
  • снимки-
  • филми-
  • обяви-
  • сащ

Продажбата на имоти в САЩ придобива все повече холивудски оттенък. Днес посредници снимат фирми, за да привлекат потенциални купувачи, тъй като снимките при днешните технологии вече не са достатъчно атрактивни за клиентите.

В един подобен филм началната сцена е жена завързана за стол. Тя е взета за заложник в собствения й дом. Освобождават я двама мъже с маски, които след като разкриват лицата си, се оказва, че са брокери на недвижими имоти, които продават къщата, превърнала се в сцена на своеобразия екшън.

Посредниците вярват, че с подобни забавни (по тяхно мнение) филмчета ще могат по-бързо да намерят клиенти било то за апартамент или за къща.

Според някои, виртуалните турове и снимките, по които потенциалните купувачи се ориентират доколко даден имот би бил интересен за тях, отминават. „Снимките вече не продават имотите. Това са статични, в повечето случаи – мрачни картини, в които няма никаква емоция. Те не продават, а само показват обекта. Докато филмът създава емоционална връзка с купувача”, казва Курт Хан, управител на компания, която организира заснемането на подобни клипове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милен Веселинов

    0 0 Отговор
    Снимат фирми а .Ми започваме и ние тогава :)
  • 2 Симеон Василев

    3 0 Отговор
    Браво, първо екшън с маскирани брокери , а следващия филм ще е порно с брокерки по без гащи