Last news in Fakti

31 Март, 2014 10:45 2 848 0

Динамиката на имотния пазар през 2014-а

  • fiabci-
  • люксембург-
  • конференция

В продължение на три дни специалисти по недвижими имоти от цял свят ще дискутират случващото се в сектора. Конгресът на международната федерация за недвижими имоти – FIABCI, ще се проведе от 20 до 22 май в Люксембург. В него освен множество презентации и дискусии за състоянието на пазара от различни краища на света, ще се проведат и редица уъркшопове и изложби.

Над 1500 експерта от 60 държави ще участват в събитието. Секторът ще бъде представен от специалисти от почти всички сектори съпътстващи пазара като строители, архитектура, дизайн, посредничество, управление на собствеността, инвестиции, управление на проекти и други.

Програмата включва редица дебати, които ще бъдат в рамките на половин ден. Конгресът ще започне с темата Building Humanity, която ще бъде въвеждаща за Конгреса. Възможностите в сектора на недвижимите имоти е друга тема, която ще бъде дискутирана в рамките също на половин ден. Cities & Technology пък има за задача да представи ключовите начини за подобряване системите и бъдещите инструменти за управление на недвижимата собственост.

Панелът Finance & Tax има за цел да представи в детайли регулациите и политиките за прозрачност при търговията с недвижимости, а Architecture & Urban Design ще покаже най-новите тенденции в световната архитектура и визията на града на бъдещето.

Всеки панел ще бъде модериран от известни специалисти в съответния бранш. Специален гост на конференцията ще бъде Джеръми Рифкин – един от най-известните съвременни икономисти. Автор на Третата индустриална революция. Неговата задача ще бъде да покаже връзката между новите технологии и възобновяемите енергийни източници и как това може да бъде в помощ на икономиката и в частност на сектора „недвижими имоти”.

Занг Юе ще говори за градовете и технологиите. Юе е известен с това, че построи за 15 дни 30-етажна сграда. На база на своя опит, той ще очертае тенденциите, които следват в строителния бранш. Юе също така има участие и в изграждането на Sky City One – бъдещата най-висока сграда в света.

Медиен партньор от страна на България е imot.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА