Last news in Fakti

2 Септември, 2005 00:00 488 0

Омбудсманът пак остана без сграда

  • сграда
Омбудсманът Гиньо Ганев пак остана без сграда, след като вчера МС уважи настояването му да не го пращат в периферията на столицата. Правителството промени решението си от 11 август и извади обществения защитник от етажа в сградата на бул. "Драган Цанков" 35. Там остават две комисии - за защита от дискриминация и за установяване на имущество, придобито по престъпна дейност.

Според Ганев предложената сграда е далеч от центъра и държавните институции и няма удобен за гражданите транспорт. Освен това предоставените му помещения били недостатъчни и непригодни. Тепърва ще се търси подходяща сграда за омбудсмана в центъра на София, поясниха вчера от МС. От регионалното министерство отказаха информация какви помещения се готвят да му предложат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА