Last news in Fakti

10 Юли, 2014 12:53 1 587 0

Български автоджигит убил дете на пешеходна пътека в Италия

  • българин-
  • италия-
  • дете-
  • убил-
  • пешеходна пътека-
  • автоджигит

Досега 37-годишният мъж отричаше да е бил на местопроизшествието, но вчера признал

37-годишният българин Красимир Димитров, арестуван в Италия с обвинението, че на 22 юни е блъснал и убил 3-годишно дете на пешеходна пътека пред очите на родителите му и избягал от местопроизшествието със своя Mercedes Clk, вчера призна, че наистина по това време е минал оттам.

До момента автоджигитът твърдеше, че във въпросната вечер се е намирал на съвсем друго място, но в килията си спомнил точно разписанието си. Сега българинът е заявил, че наистина е преминавал през това кръстовище в град Форли, но не е разбрал, че е бутнал някого, съобщиха регионалните издания „Il resto del carlino” и „Imola Oggi”. “Ако знаех, щях да спра“, обяснил той при последния разпит.

По време на двучасовия разпит в затвора във Форли по повод на трагичния инцидент с 3-годишния Джонатан Ла Сорса българинът обяснил, че онази вечер е изпил само две бири и  не е бил пиян. Също така според него не било вярно, че няколко часа след случилото се старателно е измил колата си, а само я бил изплакнал с вода от маркуч.

Защитникът на българина в лицето на адвокат Джанлука Бруджони от град Римини си запазва правото следващата седмица да поиска по-лека мярка за неотклонение за своя клиент. Димитров, който не е семеен, е служител в автотранспортна фирма и живее в апартамент под наем в Равена, е бил арестуван именно там от полицията около 24 часа след произшествието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА