Last news in Fakti

8 Октомври, 2014 12:44 1 316 1

Блъснаха 3 деца за един ден в бургаско

  • блъснаха-
  • деца-
  • ден-
  • бургаско

15-годишно момиче бере душа в болницата

Две момчета и едно момиче са блъснати за ден от моторни превозни средства в бургаско, като момичето е с опасност за живота, съобщиха от ОДМВР-Бургас.

На 7 октомври тази година в 19.22 часа на бургаската улица "Стефан Стамболов" до дом № 45, мотоциклет "Suzuki GSXR 1000", с бургаска регистрация, управляван от 23-годишен от Бургас, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, блъска неправилно пресичащите пътното платно пешеходци – 15-годишно момиче от село Вресово и 17-годишно момче от село Зайчар.

След удара мотоциклетистът навлиза в насрещното платно и се блъска с лек автомобил "Subaru", с английска регистрация, управляван от 44 годишен мъж от Бургас.

В МБАЛ - Бургас са отведени водачът на мотоциклета, който е прегледан и настанен в отделение "Неврохирургия" с диагноза "комоцио и контузни рани на главата", без опасност за живота и пешеходците.

17-годишното момче е прегледано и освободено за домашно лечение с диагноза "контузия на лявата ръка", а момичето е настанена в отделение "Неврохирургия" с диагноза "контузия на главата" и с опасност за живота.

Вторият случай възниква по-рано през деня в село Череша, община Руен.

В 14 часа на улица "Бяла река" в селото пред дом № 14 с посока на движение село Скалак, на разклона за село Череша, лек автомобил "Opel Astra", с бургаска регистрация, управляван от 33-годишен мъж от село Скалак, поради движение с несъобразена скорост при приближаване на деца, застига и блъска 12-годишно момче от село Градец, област Сливен.

След инцидента водачът на автомобила не остава на местопроизшествието и не уведомява служителите от "Пътна полиция", като го напуска без да окаже помощ на детето-пешеходец.
Момченцето е отведено в МБАЛ – Бургас, като е настанено за наблюдение в отделение "Неврохирургия", без опасност за живота.

В 15.30 ч. шофьорът беглец е установен в село Люляково. Тестван е с дрегер за употреба на алкотест, а апаратът е отчел 0,66 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Редовен Читател

    0 0 Отговор
    Хора набивайте им го в главите на децата, приятели, познати, непознати... всички се хвалят как колко вдигат ГРАДСКО и т.н. и го мислят за голяма храброст! Тъпа комплексарщина, да заработим в насока изкореняването и!