Last news in Fakti

13 Октомври, 2014 14:20 2 457 2

Шофьори се карат, единият е прострелян

  • шофьори-
  • се карат-
  • единият-
  • прострелян

Друг шофьор е със средна телесна повреда пак след скандал

Служители на РУ – Свищов разследват случай на разпра между водачи на автомобили, при който единият е бил прострелян. Случката се разиграла вчера около 16,00 ч. в крайдунавския град. В хода на извършената проверка е установено, че 51-годишен мъж от Свищов управлявайки товарен автомобил „Татра”, в района на кръстовище е отнел предимството на лек автомобил, управляван от 56-годишен жител на същия град.

По този повод между двамата водачи възникнала разпра, при която по-възрастният неволно прострелял опонента си със законно притежаван пистолет в областта на гърдите. Пострадалият е откаран в Спешна помощ- Свищов, след което е транспортиран в плевенската болница, с опасност за живота. 56-годишният свищовлия е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Оръжието е иззето. По случая е започнато досъдебно производство.

При друг случай великотърновски криминалисти работят по изясняване на случай с нанесена средна телесна повреда на 42-годишен мъж от старата столица.  Работата по случая е започнала снощи, след сигнал от Спешна помощ. В хода на извършената проверка е установено, че около 22,30 ч. вчера на ул. «Н. Габровски» е възникнал пътен инцидент между два леки автомобила с материални щети. При изясняване на вината между двамата водачи е възникнал скандал. В резултат на което двама мъже от единия автомобил са нанесли побой на приятел на водача на другия автомобил- 42-годишен великотърновец. След това се оттеглили с возилото в неизвестна посока. Пострадалият е откаран в Спешна помощ с фрактура на предмишницата. По случая в полицейското управление е започнато досъдебно производство.


         
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 S Doichinov

    2 0 Отговор
    Неволно го прострелял в гърдите!!!!!
  • 2 Autohouse Randm

    1 0 Отговор
    mnogo stranno kak se prostrelva chovek nevolno?