Last news in Fakti

7 Ноември, 2014 11:32 11 651 6

Луд прегриза гърлото на съквартирант по стая

  • разград-
  • убийство-
  • особено мъчителен начин-
  • психиатричното отделение-
  • съдебно-психиатрична експертиза

Срещу канибала от болницата е образувано досъдебно производство

Окръжна прокуратура – Разград, образува досъдебно производство за убийство в МБАЛ – Разград, съобщиха от пресцентъра на институцията.

На 6 срещу 7 ноември 2014 г., около 03.30 – 04.00 ч. сутринта, в Психиатричното отделение към МБАЛ – Разград, настаненият за лечение Туран Сюлейман, на 45 години, е убил по особено мъчителен начин намиращия се в същото помещение лежащо болен. Убийството е извършено чрез прегризване гърлото на жертвата и изтръгване на гръкляна, след което е изял лицевите му части.

След деянието Сюлейман е напуснал болничното заведение и се е отправил с такси към дома си, където е задържан от органите на МВР.

Образувано е досъдебно производство от ОП – Разград, за убийство (чл. 116, ал.1, т.6 във вр. чл. 115 НК).
До момента са извършени оглед на местопроизшествието, освидетелстване на извършителя, разпитани са 7 свидетели. Назначена е съдебно-психиатрична експертиза. След изготвяне на заключението на вещите лица, което се очаква до края на деня, ще се прецени дали Сюлейман е наказателноотговорно лице. Ако се установи, че е необходимо да се проведе допълнително изследване, ОП - Разград ще поиска от ОС - Разград неговото настаняване за изследване в психиатрично заведение към Затвора – гр. Ловеч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gvsv

    2 1 Отговор
    Съкилийник се казва бе бацеее

    Коментиран от #3

  • 2 Bebche

    3 0 Отговор
    Къв съкилийник бе бацееееее....?!Обърни внимание,че трагедията се случва в болница-МБАЛ-Разград.Някъде да си прочел затвор...Толкова ти е акъла и на теб... :D
  • 3 Autohouse Randm

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "gvsv":

    cheti hubavo be
  • 4 Буров

    3 0 Отговор
    Ами като е невменяем защо не вземе да се застреля.Да го ликвидират,след като е невменяе ...нищо няма да разбере.Най лесно...невменяем,и не подлежи на съд.
  • 5 maina

    2 0 Отговор
    ЗА ТАКИВА ХОРАТА ИМАТ СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ-А ТУКА КАКВО? В ПСИХИАТРИЯТА ЩЕ ГО ДРУСАТ С ХАПОВЕ,СЛЕД ВРЕМЕ КАТО ГО ПУСНАТ ПАК ЩЕ УБИЕ НЯКОЙ
  • 6 хахотоаидахото

    2 0 Отговор
    той е луд в затвора не може да влезе