Last news in Fakti

13 Ноември, 2014 18:20 5 188 9

Хазяин уби наемателя си в кв. "Надежда"

  • хазяйн-
  • уби-
  • наемателя-
  • надежда

Убийството е станало след кавга между двамата мъже

51-годишният благоевградчанин Юри К. бе нападнат и убит зверски с нож от хазяина си  в столичния квартал "Надежда", съобщиха от struma.com.

Кървавата касапница станала в апартамента, който Юри бил наел. Този следобед хазяинът му влязъл в жилището, двамата мъже се скарали и хазяинът ръгал на посоки наемателя си.

До пристигането на екипите на Спешна помощ Юри е издъхнал.

От МВР съобщиха за Факти.бг, че има сигнал за битов инцидент в района като все още се работи за изясняване на посдробностите по случая.

Тази вечер служители на СДВР са задържали 73-годишен мъж, извършил тежко криминално престъпление в столичния кв. „Надежда“. По първоначална информация той е причинил смъртта на 51-годишния си наемател. Криминалисти изясняват всички обстоятелства и мотиви за престъплението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    4 1 Отговор
    ЯВНО ХАЗАИНА ИЗТЪРВА
  • 2 галя

    1 3 Отговор
    И аз имах наемател, който ми идваше да го убия...
  • 3 Autohouse Randm

    0 0 Отговор
    ujas
  • 4 хазаин

    1 0 Отговор
    Бил съм и квартирант , сега съм хазаин . Има добро съвестни квартиранти , има и боклуци . Една к..ветина ми избяга със 7 месеца наеми и неплатени ток и вода за 2 месеца . Е , благодарствено писмо ли да й пратя ? Не оправдавам убийството , но може и да му е писнало на човека...

    Коментиран от #5

  • 5 Autohouse Randm

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "хазаин":

    i kato mu e pisnalo dai da koli nared a?
  • 6 Даниела Грозева

    2 0 Отговор
    Колко струва човешкия живот ?????????????? Що за безобразни коментари,писнало му на човека. Кака така му писнало и започва да коли. Тотална зловеща деградация на обществото, жалко и страшно, агресия, злоба и безхаберие,никаква лична отговорност и самодисциплина, никакви закони .По тази логика на всеки може да му писне за всичко и да реши да убива,ами да се изпозаколяме и да се приключва с тази тъпа нация тогава .............Замислете се хора,какво искате,как мислите,какво правите,макар и косвено с тези думи и вие се превръщате в убийци.
  • 7 мдаа

    0 1 Отговор
    Да, идва селянина иска лукс ако може за без пари и после си тръгва неплатил и недоволен

    Коментиран от #8

  • 8 Stoyan Todorov

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "мдаа":

    гражданинооооооооо миришат ти краката..........бих желал да си на неговото място .........
  • 9 ььь

    0 0 Отговор
    ние сами сме си виновни! ако си в Германия не можеш да наемеш жилище без предплата за 3 месеца . вземи му тука 600 лв и следващия месец като не си плати да прави това което прави вятъра