Last news in Fakti

26 Януари, 2015 16:55 1 554 1

Трима в ареста заради палежи на коли

  • трима-
  • ареста-
  • палежи

На друг пък му е повдигнато обвинение затова, че е държал 553 бр. патрони

Пловдивският районен съд взе мярка за неотклонение “Задържане под стража“ по отношение на Стефан Г., Симеон Г., Бисер Р. и Веселин З., съобщиха от съда.

Срещу тях е повдигнато обвинение затова, че в периода 4 септември 2014 г. – 22 януари 2015 г. в гр. Пловдив при условията на продължавано престъпление в съучастие, са запалили имущество със значителна стойност – лек автомобил „Peugeot”, „Škoda Octavia” и „Mercedes”.

Веселин З. е обвинен като подбудител и помагач, а Бисер Р. и Симеон Г. като извършители на престъплението

Срещу Стефан Г. е повдигнато обвинение затова, че на 24 януари 2015 г. в Пловдив е държал боеприпаси за огнестрелни оръжия, а именно 553 бр. патрони.

Съдът намери, че са налице всички предвидени в закона предпоставки, за да бъде взета най – тежката мярка за неотклонение спрямо обвиняемите. Те са обвинени в умишлени престъпления, за които се предвижда наказание лишаване от свобода. Доказателствата по делото, събрани на този етап, обосновават в достатъчна степен извода, че те са извършили деянията, в които са обвинени. Съдът прецени, че е налице реална опасност да извършат престъпление, ако спрямо тях бъде взета по-лека мярка.

Определението не е окончателно и подлежи на обжалване и протест в 3 – дневен срок пред Окръжен съд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Steventina

    0 0 Отговор
    Хората масово изкукуригват в БГ. Всички са напрегнати, всеки гледа лошо по улиците, само чака нещо да му кажеш и да ти скочи на бой :) Вземете се успокойте малко.

    https://www.youtube.com/watch?v=vkiEeEV0Sfs - сори, че е на ENG, но на БГ подходящо не намерих