Last news in Fakti

2 Април, 2015 10:58 9 462 7

Бивш митничар закла баща си

  • бивш-
  • митничар-
  • закла-
  • баща-
  • любимец

Той имал психически проблеми и според осведомени спрял да си взима хапчетата

66-годишен мъж е убит вчера в град Любимец, съобщиха от ОДМВР-Хасково.

В 13 часа е подаден сигнал на тел 112, от свиленградчанин, който е близък на жертвата, че е намерил починал своя роднина, който живее на улица „Захари Стоянов“ в град Любимец.

На място веднага е изпратена оперативна група, която е открила жертвата да лежи в коридора на дома си с прорезни рани по тялото. На различни места в жилището са открити петна от кръв и изгорени дрехи. Местопроизшествието е посетено от съдебен лекар, а трупа е откаран за аутопсия.

В дома е заварен и 32-годишният син на жертвата Теодор Караколев, който е отведен от екип на Спешна помощ в центъра за психично здраве в град Хасково.

По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Днес синът на жертвата ще бъде разпитан от психиатър.

Караколев е заклал е баща си, съобщиха от "Старият мост". Той е бивш митничар, наскоро уволнен от работа. Мъжът убил и домашното куче, съобщиха от „Старият мост“.

Запознати твърдят, че  разфасовал труповете. Отцеубиецът имал психически проблеми и според осведомени спрял да си взима хапчетата.

Мъжът е племенник на съдията от свиленградския съд Христо Георчев.

Източници на Факти.бг съобщиха, че починалият е намерен на земята завит с юрган. В жилището било мокро, а синът му заявил, че водата е от това, че преди малко изкъпал баща си. Убиецът имал драскотини по ръката и гръдния кош. На масата имало забит нож. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо Либен

    0 0 Отговор
    Тотално изперка народа, ей!
  • 2 неутрапен

    0 0 Отговор
    Има от какво да се изперка, а великите социални министри и зам. министри, здравни министри "КОНСТАТИРАТ", че има много/според тях" ТЕЛК решения за пенсионери по болест. ВЕЛИКИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА НА БЪЛГАРИЯ ДОКАРАХА ХОРАТА ДО ТОВА ПСИХИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО.
  • 3 еяжя

    0 0 Отговор
    Има от какво да се изперка, а великите социални министри и зам. министри, здравни министри "КОНСТАТИРАТ", че има много/според тях" ТЕЛК решения за пенсионери по болест. ВЕЛИКИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА НА БЪЛГАРИЯ ДОКАРАХА ХОРАТА ДО ТОВА ПСИХИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО.
  • 4 диан

    0 0 Отговор
    бивш митничар си е трагедия
    всеки би полудял:(
  • 5 9898

    0 0 Отговор
    Ами кучето защо бе,ненормалник такъв........ себе си е трябвало да ръгнеш..........
  • 6 бай хой

    0 0 Отговор
    Малоумник, кучето му било виновно... Като повечето малоумни хейтъри които мразят животните- те са виновни за неудачите им, а не Тиквоча и другите изроди.
  • 7 Лара

    0 0 Отговор
    В тая страна и баща си да убиеш няма да те вкарат в затвора... особено щом има роднина съдия...