Last news in Fakti

1 Юни, 2015 12:34 1 353 0

Откриха труп на жена в куфар на гара в Токио

  • япония-
  • труп-
  • куфар-
  • жп гара-
  • токио

Трупът бил открит от работник след като куфарът не бил потърсен повече от месец

Откриха труп на жена в куфар на гара в Токио - 1
Снимка АП/БТА

Полицията в Япония се опитват да идентифицират самоличността на жена, чието тяло е било прибрано в куфар, оставен на централната жп гара в Токио в продължение на повече от месец, пише Би Би Си.

Куфарът първоначално е бил оставен в шкафче на станцията, но след като никой не се върнал да го вземе, той бил преместен в отдела за изгубен багаж и отворен от персонала на гарата.

"Имаше необичайна миризма, когато отворихме куфара. Тогава видяхме коса", каза пред репортери един от служителите.

Жертвата е жена на възраст между 70 и 90 години, виска около 140 сантиметра.

Тя била сгъната в жълт куфар с размери около 70 на 50 на 25 сантиметра.

Японските медии цитират полицията, която е съобщила, че куфарът е бил изваден от отключеното шкафче на жп гарата в Токио на 26 април. Той е стоял в отдела за загубен багаж, преди да бъде отворен в неделя.

За месецът, който куфарът е прекарал в отдела за загубен багаж никой не е забелязал или усетил нещо необичайно.

"Нямаше миризма или нещо подобно", каза Джуничи Омото, говорител на регионалната влакова компания JR East. "Бяхме изненадани и ужасени", каза той.

Полицията съобщи, че не е имало видими наранявания по тялото и в момента разследва причината за смъртта. Полицията също проучва записите от охранителните камери, за да се опита да определи кой е оставил куфара.

Гара Токио е един от най-натоварените в Япония. През нея минават по около 150 милиона пътници годишно, заявяват от  JR East.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА