Last news in Fakti

27 Юни, 2015 10:58 10 407 5

Тежка катастрофа между ТИР и кола на пътя Русе-Бяла

  • катастрофа-
  • тир-
  • кола-
  • русе-
  • бяла

Мъж е с опасност за живота

Един човек ес опасност за живота след катастрофата между ТИР и автомобил на пътя Русе-Бяла, съобщиха от ОДМВР-Русе. Сигналът за инцидента е постъпил в 7.44 часа. Съобщено е за катастрофа в района на 9-ти километър по пътя Русе - София, на остър завой.

По първоначална информация при разминаване между ТИР „Scania” и автомобил „Suzuki”, ремаркето на товарния автомобил частично навлиза в насрещната лента, при което възниква удара. Шофьорът на „Suzuki”-то е откаран в тежко състояние от екип на ЦСМП в МБАЛ - Русе.

Колата е собственост на Регионалното управление по горите. 44-годишният й водач е отивал на работа в село Батин. ТИР-ът се е движил със скорост 90 км/ч, при разрешена 60 км/ч. За да не удари колите пред него, е ударил рязко спирачки. Ремаркето се е занесло и се е врязало в колата на Горското.

Екип на "Спешна помощ" е констатирал, че 44-годишният пострадал е с тежка травма на ръката, голяма кръвозагуба и опасност за живота. Той е откаран веднага в болницата, където е сложен на операционната маса. Има вероятност да му бъде ампутирана ръката.

На водача на ТИР-а е съставен акт от екип на ДАИ, тъй като превозното средства няма технически преглед.

Движението в участъка е преустановено, екипи на полицията регулират трафика като пренасочват леките автомобили по обходен маршрут през с. Иваново. На местопроизшествието се извършва оглед от дежурна оперативна група.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 той

    1 0 Отговор
    Превишена скорост, без преглед. Само оставаше да е пийнал и 2-3 водки. = АКТ. Къде ми е ръката?
  • 2 дядоЯго

    0 0 Отговор
    Щом закона не е за всички-значи не е за никого !
  • 3 шок

    0 0 Отговор
    какъв акт какви пет лева,само толкова ли.Пича е карал с 30 кил над допустимото с тир не кола не малак камион а тир,предполагам в мокро време,и удря напълно невинен човек.Интересно ми е цялостното наказание.какво ще и дали ще има изобщо такова.Дано човека не се предаде и да се оправи но заради някав си си сасипа живота жалко на всекиго може да се случи,дано изгнии ратвора тоя ама надали
  • 4 1234

    0 0 Отговор
    На този път стават много катастрофи,следователно пътна полиция трябва да има там 24 часови постове поне на две три места като не могат да направят пътя безопасен,ще дежурят там,и актове да се пишат.Да се сложат от новите камери дето засичат средната скорост,и в двата края на пътя полицаите да пишат актовете веднага,да видиш няма ли да карат по внимателно!
  • 5 Кобрата

    0 0 Отговор
    Така става, който не внимава, не стига, че е превишил скоростта с 30 км/ч ами и не е ''изнесъл'' правилно камиона...