Last news in Fakti

10 Септември, 2011 14:46 881 0

Загрижена свекърва даде 3 бона да "освободи" снаха си

  • лев-
  • измама
Загрижена свекърва даде 3 бона да "освободи" снаха си - 1
Архив

 78-годишна жена от Чирпан олекна с 3 000 лева след телефонна измама, съобщават от Областната дирекция на полицията в Стара Загора.

На 9 септември около 14.40 ч. в РУП - Чирпан е получено съобщение от пенсионерката, за това, че около 12.30 ч. на същата дата е получила телефонно обаждане от мъж, представил й се за полицейски служител.

Той й заявил, че снаха й е участвала в ПТП с убито дете, като за освобождаването й трябва да се плати сумата от 3 000 лв.

Жената дала парите на непознат мъж, като в последствие установила, че е станала жертва на телефонна измама, след което алармирала полицейските служители от полицията в Чирпан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА