Last news in Fakti

12 Септември, 2011 11:50 2 277 1

Баща уби дъщеря си, рани жена си и се самоуби

  • антоново-
  • убийство-
  • самоубийство-
  • макаров

46-годишният Камен Славов  уби дъщеря си в Антоново. След това  простреля жена си  и се самоуби с изстрел в главата, съобщиха от полицията..
Кървавата драма се е разиграла тази сутрин около 5.30 часа.
Съпругата - 36-годишна жена е простреляна в лявата мишница. Тя е настанена в ортопедичното отделение на болницата в Търговище. Ранената  е без опасност за живота.
Самоубилият се е стрелял със служебния си пистолет "Макаров". Оръжието на Камен Славов било законно, тъй като работел като охранител в клон на Централната кооперативна банка в Антоново.
Една от версиите, по които се работи е, че Славов е посегнал на семейството си заради много дължими заеми към кредитни институции.
13-годишната дъщеричка на Славов е  била болна от диабет. Освен това охранителят се грижел и за болния си брат, който е инвалид.
Версиите за убийството тепърва ще се изясняват. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ....

    0 0 Отговор
    Какво стана с версиите ? Никой нищо не казва нали? Защо? Защото прикриват виновниците !!!