Last news in Fakti

15 Август, 2015 15:21 3 341 2

Двама убити при катастрофа в Москва - Видео

  • москва-
  • катастрофа-
  • убити-
  • жертви

Най-малко двама души загинаха при  жестока верижна катастрофа в Москва, съобщават руските медии. Други трима са били ранени.

Трагедията се е разиграла на кръстовището на улиците „ Профсъюзная” и „Миклухо- Маклай”.

Причината за инцидента е опит на шофьор на Hyundai да мине на червено. Опасната маневра довела до сблъсък с Лада, Opel и Subaru.

НТВ разкрива, че минути преди катастрофата в Hyudai-я са се качили трима пияни мъже, които помолили шофьорът да ги откара до близък адрес. Минути по-късно те го изхвърлили от колата и се опитали да избягат. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 къчо пича

    0 0 Отговор
    боли ме любовния мускул за трите пияни от Масква!
    в Берлин има шестима Българи загинали и мисля че в момента новини от този тип как пияни руснаци се правят на мъже на някъкво кръстовище в Масква не би трябвало да ни вълнува повече от това как и по каква причина тези наши сънародници загубиха живота си !
    че е виновен шофьора на спринтера е ясно и на малките деца въпросът е колко подобни спринтера напускат България всеки четвъртък и петък в посока европа с един шофьор които кара нон-стоп 2000-3000км. без почивка ? нека гранична полиция публикува някакви данни за да добием представа колко наши сънароници са изложени на подобен риск!според мен в България в момента работят 700-800 буса като този превозващи нерегламентирано пътници багаж и пари от и за ЕС от България
  • 2 пича къчо

    0 0 Отговор
    Проблемът не е в броят на бусовете , а в това че повечето ги карат цигани с купени книжки !