Last news in Fakti

7 Септември, 2015 04:00 9 701 5

Жена открадна полицейска кола с арестуван престъпник вътре

  • жена-
  • арестуван-
  • кола

Арестантът е бил неин съпруг

Жена открадна полицейска кола, докато в нея е имало арестуван мъж, съобщи „Ню Йорк Дейли Нюз“.

Инцидетът се е случил в град Уасила, Аляска. Името на крадлата е Амбър Уотфорд. Нейният 28-годишен съпруг – Джошуа е бил арестуван и задържан на задната седалка в полицейска кола. Полицаите, обаче се разсеяли от разговор с водач на минаваща по пътя кола.

Амбър се възползвала от обстоятелствата, като се промъкнала до колата, която откраднала колата и избягала със съпруга си. В търсенето на бегълците са били въвлечени хеликоптер, полицейски отряд и специални кучета. В крайна сметка властите открили колата, която обаче вече била празна. Все пак бегълците били открити през следващия ден. Те са арестувани за кражба и неподчинение на полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шофьорът

    0 0 Отговор
    Те това е ЖЕНА!
  • 2 asff

    0 0 Отговор
    каква кражба - това е само противозаконно отмемане
  • 3 Гошко

    0 0 Отговор
    взела е "на заем" колата..само,че не е "разфасована" в някоя автоморга..
  • 4 Росито

    0 0 Отговор
    Е това е истинска съпруга
  • 5 Жирафа с късата шия

    0 0 Отговор
    Е това ако беше в България,колата досега да беше разфасована на части по автоморгите,а бегалците да буфкаха домашна ракийца и да слушаха лепа брена в кфарталното кръчме.