Last news in Fakti

12 Септември, 2015 11:05 2 133 0

Двама загинаха при катастрофа

  • двама-
  • загинаха-
  • катастрофа

Камион и джип УАЗ са се сбълскали край комплекс

Тази сутрин край комплекс "Райковец" е възникнал пътен инцидент, в който са загинали двама мъже на 58 и 60 години. Сигнал чрез телефон 112 е получен в дежурната част на областната дирекция в 07.22 часа.

Съобщено било, че са се блъснали товарен автомобил "Мерцедес" с бургаска регистрация и джип УАЗ с шуменска. По неизяснени до момента причини, джипът, който се е движил в посока към Шумен е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил в товарния автомобил.

Следствие на удара на място са загинали двама мъже на 58 и 60 години, които са пътували в уазката. Водачът на товарния автомобил, Ц.Г./31г./ от Бургас е тестван за алкохол. Наличие не е установено. Огледът на мястото на инцидента продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА