Last news in Fakti

15 Октомври, 2015 11:21 1 307 5

Разбиха домашна лаборатория за канабис

  • разбиха-
  • домашна-
  • лаборатория-
  • канабис

За срок до 24 часа е задържан 25-годишният мъж, отглеждал наркотичните растения

Домашна лаборатория за канабис разкриха криминалисти при операция в Сливен, съобщиха от МВР.

Два случая на отглеждане на канабис в домашни условия са установени при операция на служители от РУ - Сливен. Акцията за противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества е проведена вчера под ръководството на Сливенската районна прокуратура. В хода й, в жилище, обитавано от 25-годишен мъж, полицейските служители открили помещение, обособено като лаборатория за отглеждане на канабис - с изградена ел. инсталация и осигурени подходящо осветление и вентилация.

Иззети са четири засадени наркотични растения. Мъжът е задържан за срок до 24 часа, срещу него е образувано досъдебно производство.

В рамките на операцията, криминалисти установили и засети в двора на частен имот в квартал “Клуцохор” пет растения от рода на конопа. При направения полеви тест те реагирали на канабис. Растенията са иззети, а по случая е образувана проверка.

Спецакциите срещу производството и разпространението на наркотици на територията на Сливен продължават. Засилено полицейско присъствие и проверки има в районите на паркинги, училища, паркове, заведения и игрални зали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изход терминал 2

    0 0 Отговор
    Това е смешно,тази държава е смешна,а полицията ни е жалка.Абсурдистан гаден,нямам думи.Това било "операция" Я по добре лапнете дулото и спрете да мъчите всички.
  • 2 София нец

    0 0 Отговор
    4 растения!!! Гордост за родната и сливенската полиция.
    Ами, че то това и за лична употреба е смешно малко.
  • 3 mediator37

    0 0 Отговор
    Били разбили смелите полицаи домашна лаборатория състояща се от 4 стръка трева.
    Представям си ги как влитат тежко въоръжени чупейки дворищната врата и с мощни викове и бързи телодвижения "респектират" канабиса, който се предава и всичко си признава.
    Как да не ги пенсионираш такива герои на 45. Как да не им дадеш 20 заплати накуп при пенсионирането. Малко е даже.
  • 4 гостаа

    0 0 Отговор
    наближават избори и пак хаики за малките мишлета,родната полиция ни пази голям смях са тия женички с униформи нямат сарце да гонят големите а само настрахват на малките жалки са
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.