Last news in Fakti

31 Октомври, 2015 16:11 2 322 2

Задържаха младеж, който опитал да продаде крадена кола

  • младеж-
  • крадена-
  • кола-
  • задържаха

Столични полицаи задържаха криминалнопроявен и осъждан мъж при опит да продаде краден автомобил, съобщиха от МВР.

На 25 октомври в Осмо РУ е получен сигнал, че в жк „Дружба” млад мъж със съмнително поведение се опитва да продаде лек автомобил „Фолксваген голф” без да предостави документи за собственост. 

В хода на извършената полицейска проверка е установено, че голфът е противозаконно отнет същата нощ от столичния квартал „Младост 4”. По случая е образувано досъдебно производство. 

След проведени оперативно- издирвателни мероприятия на служители от Седмо и Осмо РУ- СДВР е установен извършителят на кражбата - Ц.М./22г./, криминалнопроявен и многократно осъждан за противозаконно отнемане на автомобили.  

Младият мъж направил опит да избяга, но е задържан с полицейска мярка до 24 часа. След доклад на събраните материали по случая в софийската районна прокуратура Ц.М. е привлечен в качеството на обвиняем по чл.215 от НК и му е наложена мярка за неотклонение задържане под стража за срок от 72 часа. С определение на софийския районен съд мярката е изменена в постоянна.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    0 0 Отговор
    Имало и предишни статии свързани с прояви на това лице с инициали Ц.М и същата снимка

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Кобрата":

    Тази снимка няма нищо с конкретната новина. Жалко, че досега не си го разбрал!

    А относно повдигнатото обвинение е направо смешно да е по чл. 215 от НК - вещоукривателство!