Last news in Fakti

4 Ноември, 2015 12:01 1 936 0

17-годишен почти уби баща си с брадва

  • 17-годишен-
  • баща си-
  • брадва

17-годишна момче е арестувано след като почти е убило баща си с брадва, съобщават от полицията във Видин.

На 3 ноември около 23.00 часа в дежурната част на полицията е получен сигнал за побой на улица пред частен дом в село Новоселци. Към мястото незабавно е насочен автопатрул, там униформените установили да лежи мъж в безпомощно състояние - 41-годишен видинчанин.

Пострадалият е транспортиран и настанен в болница с множество травми и опасност за живота. Предприети са неотложни оперативно-издирвателни действия.

Установено е, че телесната повреда на мъжа е причинена от 17-годишния му син чрез нанасяне на удари с брадва в областта на главата и гърба.

На местопроизшествието е извършен оглед, разпитан е свидетел, иззета е брадвата. Непълнолетното момче е задържано с полицейска мярка за срок до 24 часа.

Работата по случая продължава, в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА