Last news in Fakti

20 Ноември, 2015 16:42 1 619 1

Мъж получи 22 г. затвор за жестоко убийство на Нова година

  • мъж-
  • получи-
  • затвор-
  • жестоко-
  • убийство-
  • нова година

По повод внесен от Софийска градска прокуратура (СГП) обвинителен акт, Софийски градски съд (СГС) осъди Райчо Зарев на 22 години лишаване от свобода за убийство, съобщиха от прокуратурата.

Той беше обвинен за това, че е извършил убийството с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин. Зарев призна изцяло вината си пред съда и поиска делото да протече по реда на съкратеното съдебно следствие. По тази причина наложеното на подсъдимия наказание ”доживотен затвор” бе заменено от съда с ”лишаване от свобода” за срок от 22 години.

На 31 декември 2013 г. подсъдимият Зарев заедно с жена и друг мъж били в постройка, намираща се в гр. София. Тримата употребили алкохол. В един момент между мъжете възникнал скандал, който прераснал в бой. Тогава Зарев взел дървена точилка, с която започнал да нанася силни удари по главата, тялото и крайниците на своя опонент, който само се защитавал и не му отвръщал. След като пребил жертвата си, Зарев я завързал с кабели за ръцете, краката и врата. После закачил кабелите на пирони, забити в една от стените на помещението. По този начин мъжът започнал да виси на кабелите, с които бил завързан, и да се задушава. През това време Зарев отново започнал да го бие с точилката. После хванал с ръце врата на пострадалия и започнал да го души, вследствие на което мъжът починал.

На следващата сутрин Зарев натикал трупа в шахта, която се намирала в същата постройка и го заровил с пръст. Така трупът престоял там повече от 3 месеца. През това време жената, която станала очевидец на убийството, не съобщавала за случилото се, тъй като се страхувала за живота си. По-късно се осмелила и на 18 март 2014 г. и предала убиеца на полицията.

Незабавно започнало разследване и Зарев бил задържан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 разбирач

    0 0 Отговор
    ще лежи 14г. и ще го пуснат... а защо не му дадоха доживотна? о, сетих се... 'щото еврогейските либерагейсексисти не позволяват...
    а пък ако е и бил циганин, то абсурд да му се даде най-тежката присъда... ама един съд имаме мале мила... кат' всичко в тая нестрана м....лия