Last news in Fakti

16 Декември, 2015 14:53 1 434 0

Задържаха шеф на фирма изнудвал строител

  • задържаха-
  • шеф-
  • фирма-
  • изнудвал-
  • строител
Задържаха шеф на фирма изнудвал строител - 1

По искане на Окръжна прокуратура Габрово, Районен съд Севлиево взе мярка задържане под стража на по отношение на шеф на фирма изнудвал строител, съобщиха от прокуратурата.

На неустановена дата, в началото на месец декември 2015 г. в гр. София и гр. Севлиево, в качеството си на длъжностно лице, с цел да принуди другиго - строител от гр. София да се разпореди със сумата от 25 100 лв., го заплашил с противозаконно действие с тежки последици за него, създаване на препятствие за получаване на сумата 117 000 лв. дадени от пострадалия на МОСВ като гаранция за добро изпълнение на договор, за да подпише договор за предоставяне на консултантски услуги със задна дата / 1 септември 2015 г./, с който договор се е задължил да му предостави сумата от 30 120 лв., включваща посочената по-горе сума от 25 100 лв. и ДДС .

Определението на Районен съд Севлиево подлежи на обжалване пред Окръжен съд Габрово.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА