27 Януари, 2016 13:02 1 292 1

Разследват мъж, убил майка си

  • разследват-
  • мъж-
  • убил-
  • майка си

Образувано е досъдебно производство срещу 45-годишния Неделчо Сандев от град Стара Загора, за убийство по особено жесток начин на майка си, съобщиха от прокуратурата.

На 26 януари 2016 г., около 15 часа, в ОД на МВР - Стара Загора е получен сигнал, че до стопански постройки за отглеждане на животни в кв. „Трите чучура“ в гр. Стара Загора, мъж нанася побой на жена.

На място е пристигнал екип на полицията, който установил, че Неделчо Сандев бие с маркуч 64-годишната си майка. Извикан е екип на Спешна помощ. Пострадалата е откарана в болницата, където е починала. Извършен е оглед на местопроизшествие. Сандев е задържан за 24 часа по Закона за МВР. Предстои изготвяне на заключение на съдебномедицинска експертиза.

Неделчо Сандев ще бъде привлечен в качеството си на обвиняем за убийство по особено жесток начин и ще му бъде взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок от 72 часа, уточниха от Окръжна прокуратура - Стара Загора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз

    0 0 Отговор
    БОКЛУК!!! ДА ГО ПРЪСНАТ В БОБОВДОЛСКИЯ!