Last news in Fakti

11 Февруари, 2016 11:29 2 535 0

18-годишно момиче почина след катастрофа

  • 18-годишно-
  • момиче-
  • почина-
  • катастрофа

Колата, в която то е пътувало, се е блъснала в електрически стълб

18-годишно момиче почина след катастрофа - 1

18-годишно момиче загина след катастрофа във Видин, съобщиха от полицията в града.

Вчера в 21.30 часа в град Видин на слизане от надлеза на бул. ”Панония” лек автомобил „Audi”, управляван от младеж на 18 г. от град Грамада при движение с несъобразена скорост напуска пътното платно и се блъска в метален електрически стълб. Пострадала е пътничка от колата – 18-годишна видинчанка. Девойката е настанена в интензивното отделение на болницата с опасност за живота. Към 00.30 часа дежурният лекар съобщил в полицията, че момичето е починало.

По случая работи РУ - Видин, образувано е досъдебно производство.

36-годишен мъж пък е с опасност за живота след катастрофа станала по-рано през деня. В 18.25 часа на главен път Е-79, между Видин и Димово, възникнало пътнотранспортно произшествие. Лек автомобил „Opel”, шофиран от 40-годишен мъж от село Толовица при движение с несъобразена скорост, в условията на ляв завой навлиза в лентата за насрещно движение и блъска с дясната си част насрещно идващия лек автомобил „Volkswagen”, управляван от 45-годишен мъж.

Пострадал е пътник от „Opel”-а – 36-годишен видинчанин. Мъжът е настанен в интензивното отделение на болницата с опасност за живота. Двамата шофьори са тествани с дрегер, пробите им са отрицателни.

По случая работи РУ - Белоградчик, образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА