4 Април, 2016 13:35 2 214 3

Предадоха на съд Светослав Гюлмезов, опитал да подкупи полицай

  • предадоха-
  • съд-
  • светослав гюлмезов-
  • подкупи-
  • полицай

Бургаската окръжна прокуратура предаде на съд вече осъжданият Светослав Гюлмезов. Той е обвинен за това, че на 24.12.2015 г., към 12,10 ч. в Бургас на ул. “Демокрация”, дал подкуп - парична сума - банкнота, с номинал 20.00 лева, на длъжностно лице (полицейски служител) при Първо РУ на МВР Бургас, за да не извърши действие по служба, а именно -  да не извърши проверка дали е правоспособен водач на МПС, съответно дали управляваният от Гюлмезов лек автомобил „Mazda СХ7“, не се издирва.

На горепосочената дата и час полицейските служители  спрели за проверка преминаващият покрай тях лек автомобил „Mazda СХ 7“, управляван от Гюлмезов. Полицаите поискали от Гюлмезов за проверка личните му документи и документите на управлявания автомобил.  Мъжът заявил, че не носи документи. Служител отишъл в полицейския автомобил, за да направи справка дали проверяваното лице е правоспособен водач на моторно превозно средство, съответно дали управляваният автомобил не се издирва. Гюлмезов го последвал и застанал до отворения прозорец на предната дясна врата. Когато полицаят посегнал към радиостанцията, за да извърши започналата проверка в изпълнение на служебните си задължения, Гюлмезов  се обърнал към него, като му казал, да не го проверява, защото няма шофьорска книжка. В същото време обвиняемият пуснал през отворения преден десен прозорец в купето на  служебния автомобил банкнота от 20 лева, която паднала в краката на полицая. Последният излязъл от служебния автомобил и предприел действия по задържане на Гюлмезов.

Окръжен съд - Бургас е насрочил заседанието за 27.04.2016 г.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    1 0 Отговор
    Смях
  • 2 Папур Шпеков

    0 0 Отговор
    .аси и обидата. Поне 2х100€ е трябвало да пусне. Явно страда от лоша преценка на тежестта на провинението и адекватното туширане на вината.
  • 3 шофьора

    0 0 Отговор
    Abe edin policay 45 min me mota na kimera do plovdiv nakraq mi vika day mi edin samar avanta
    drugiq vika ma nie sme dvama
    togava vklucih i na dvamata po edin
    tozi po starsiq se izsmq