Last news in Fakti

25 Май, 2016 04:00 21 426 7

Анаболен звяр осъден за изнасилване

  • звяр-
  • изнасилване-
  • франсис скачил

Франсис Скачил е изнасилил жена, наела го като персонален треньор

Фитнес треньор беше осъден на 15 години затвор за изнасилване на своя клиентка, съобщи „Сън“.

Франсис Скачил, известен и като Пещерняка, е атакувал сексуално и друга своя клиентка. Той е използвал наркотици и анаболи за увеличаване на сексуалния си апетит, преди да извърши атаките си.

Първата му жертва е била изнасилена, след като е наела Скачил за личен фитнес треньор. Пред съда тя споделя, че той се е опитвал да я изолира от нейните приятели и да обсеби личното й пространство.

Според прокуратурата, треньорът се е опитвал да пристрасти жертвата си към кокаина и е подкопавал нейното самочувствие, натяквайки й, че е в лоша физическа форма. На края Скачил е и изнасилил жертвата си, чието име не се споменава. Пред съда тя е заявила, че треньорът на няколко пъти е казвал, че вярва, че всичко в живота се решава чрез насилие.

След ареста си, Скачил е бил пуснат под гаранция и се е опитал да изнасили втора жена. Тя обаче е успяла да се спаси, тъй като децата й са били в близост.

Обвиняемият е признал вината си по обвиненията, като съдът в Манчестър го осъди на 15 години.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бахмаамууу

    6 2 Отговор
    А ако беше тук веднага щеше да бъде защитен от асоциацията за защита на изнасилвачите и мародерите... Справка циганските цигании за които няма закони!
  • 2 бате жоро

    4 0 Отговор
    Прехвърлил и малко сила от неговата, но изглежда не се справил добре и тя се оплакала. Всеки ден стават такива неща. Във Франция например, изнасилването е квалифицирано като престъпление едва през 80- те на 20 век. Принципите на фитнес- треньора са съвсем приложими в някои държави и ако живееше у нас, щеше да я кара прилично. Само доходите му щяха да намалеят драстично.
  • 3 Бате

    5 1 Отговор
    15 години , тука щяха да го почерпят кафе и да го пуснат. Аз познавам един дето закла баща си и сега е на свобода след около 3 години затвор.
  • 4 втренчен

    4 1 Отговор
    Хормоните кипнат ли става лошо....
  • 5 Ванко

    0 0 Отговор
    Тука пак щяха да го осъдят на малко, най вероятно, но от това което съм чувал от познати надзиратели на изнасилвачите не им прощават в затвора, дори и в БГ.
  • 6 лъва

    0 0 Отговор
    ЕЕЕЕЕ той човека си е направил кефа и на оная сигурно и е харесало те взели че го осъдили !!
  • 7 заека

    0 0 Отговор
    Росене, знаеш ли, че месото също е анабол.
    Зрелият фасул и соята съдържат доста висок процент протеин и могат да се разглеждат като "анаболи".
    Май че проблемът не е в анаболите, а в простотията на треньора.
    !