Last news in Fakti

4 Август, 2016 09:34 1 360 0

Спипаха дрогиран шофьор, в колата открили наркотици

  • дрогиран шофьор-
  • колата-
  • наркотици-
  • спипаха

Трима криминално проявени са задържани

Криминалисти на ОДМВР - Шумен задържаха трима за притежание на наркотични вещества. Около 01:15 часа на 3 август на етапна връзка на изхода на АМ ”Хемус” в посока град Шумен за рутинна проверка бил спрян водач на лек автомобил BMW с шуменска регистрация. Зад волана бил К.К./26г./ от Шумен. Тестван е за наличие на алкохол и упойващи вещества. При извършената проверка показанията на дрегера отчели наличие не амфетамин, метамфетамин и тетрахидроканабинол.

Съставен му акт за установено нарушение, отнето му е свидетелството за управление на моторно превозно средство.

В автомобила пътували Й.В./22г./ и А.Р./28г./, също от Шумен. В джоб на лява предна врата в колата са намерени четири различни по вид хапчета, мобилна везна, найлоново пликче с кафяво кристаловидно вещество. Предстои намерените вещества да бъдат изследвани. В близост до мястото на което е извършена проверката е намерен при последвало претърсване добре опакован черен пакет с около 50 гр.  суха зелена тревна маса, която при направения наркотест реагирала на марихуана.

За срок до 24 часа в полицейското управление са задържани К.К. Й.В. и А.Р. Двама от тях са с криминални прояви. А.Р е известен на полицията с кражба и палеж. 26-годишният шуменец К.К.  е осъждан през 2009 година за участие в организирана престъпна група, занимаваща се с разпространение на наркотични вещества, през 2012 година е осъден ефективно за наркотични вещества.  На К.К. е постановено задържане за 72 часа. Работата по случая продължава под надзор на прокурор от Районна прокуратура – Шумен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА