Last news in Fakti

7 Август, 2016 20:28 1 785 1

37-годишен мъж е задържан за стрелба в центъра на Велико Търново

  • мъж-
  • стрелба-
  • велико търново
37-годишен мъж е задържан за стрелба в центъра на Велико Търново - 1

37-годишен гражданин на Велико Търново е задържан за стрелба в центъра на града в събота вечерта. Това информира говорителят на ОД на МВР-Велико Търново Марияна Христова.

Районен съд – Велико Търново е наложил на мъжа глоба от 200 лева за извършено дребно хулиганство, уточнява БНТ.

Инцидентът е станал в събота около 22,30 ч. на ул. "В. Левски" в областния град. Възникнала е разпра между водачите на два леки автомобила, при която водачът и пътник от единия автомобил слезли от возилото и започнали спор на висок глас с водача на втория автомобил, при което той произвел изстрели във въздуха с газов пистолет.

„Няма пострадали. След намесата на полицията стрелялият водач е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР. Съставен му е акт по Указа за борба с дребното хулиганство“, съобщи Марияна Христова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Неправилен закон

    0 1 Отговор
    Много просташки закон . Чия юридическа тиква е измислила забрана за стрелба когато има очевидна агресия срещу стрелеца . Стрелба трябва да има при такива спорове , за да бъде възпряна агресията . Оръжието е за това , а не за да се изопачава действителността и защищаващияг се да бъде обвинен в дребно хулиганство.